Køb og støt: Over 28.000 kroner til arbejdet for et bedre lystfiskeri

DSCF2848 2 Copy Overskuddet fra salget af ”støt en god sag”-produkterne går blandt andet til Den Sjællandske Grusbande, Fiskeakademiet og uddannelse af frivillige i restaureringsarbejde.

I samarbejde med Geoff Anderson sælger Danmarks Sportsfiskerforbund en række produkter, hvor overskuddet går til Forbundets arbejde for at forbedre fiskeriet i Danmark. I 2020 har salget givet over 28.000 kroner til den gode sag.

I Danmarks Sportsfiskerforbunds webshop kan du spare penge på fisketøj af høj kvalitet og samtidigt støtte vores arbejde for flere vilde fisk og et bedre lystfiskeri.

I 2020 har der været et overskud fra salget af ”støt en god sag”-produkterne fra Geoff Anderson på over 28.000 kroner. Disse går til forbundets arbejde med at forbedre lystfiskeriet i Danmark – blandt andet til Den Sjællandske Grusbande, Fiskeakademiet og uddannelse af frivillige i restaureringsarbejde.

Statement-T-shirts til fordel for den god sag
Forbundet har på webshoppen også solgt T-shirts med budskaberne ”Befri Åerne” og ”Havbrug – nej tak” i løbet af 2020, og det har i givet næsten 5.000 kroner i overskud, som også går til Danmarks Sportsfiskerforbunds arbejde for et bedre lystfiskeri i en rig natur.

Læs mere om kampagnen "Havbrug - nej tak" her.

Læs mere om kampagnen "Befri åerne" her. 

Besøg webshoppen og støt den gode sag
I shoppen finder du blandt andet bukser, vadejakker, thermotøj og T-shirts, og overskuddet fra salget går som nævnt fortsat til den gode sag.

Danmarks Sportsfiskerforbund vil gerne takke Geoff Anderson, som har gjort det muligt at skaffe penge til den god sag og ikke mindst alle dem, der har benyttet sig af støt-produkterne.