DSC_0053.JPG

Kurser og aktiviteter

Her kan du få et overblik over Danmarks Sportsfiskerforbunds aktuelle kurser og arrangementer. Du kan også møde instruktørerne, se film og læse artikler om afholdte kurser og aktiviteter.

Se kurser og aktiviteter
_DSC0684.JPG (1)

Fiskepleje og vandløbsrestaurering

Fiskeplejen i Danmark bliver varetaget af myndigheder og frivillige i lystfiskerforeninger. Med henblik på at uddanne de frivillige i de lokale foreninger, bliver der årligt afholdt kurser i vandløbsrestaurering.

Kurser i fiskepleje og vandløbsrestaurering
Lystfiskeriets Dag 2022

Lystfiskeriets Dag 2024

Lystfiskeriets Dag er en årlig begivenhed, der giver alle mulighed for at få en god fiskeoplevelse i det fri og måske endda fange den allerførste fisk.

Se alle arrangementer

Bliv medlem

Få rabat på kurser og andre attraktive medlemsfordele

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund har du glæde af en række attraktive medlemsfordele. Du får rabat på kurser, forskellige produkter, outdoor-udstyr, rejser og oplevelser med mere. Desuden modtager du magasinet Sportsfiskeren 4 gange årligt og kan læse det online.

Se mere
Fiskeekspressen Trailer

Fiskeekspressen – fyldt med grej

10 fisketrailere med grej til alle former for lystfiskeri, som du kan besøge den ved dit lokale fiskevand eller låne til arrangementer.

Se mere
Fiskeskoler Fastholdelse

Fiskeskoler for flygtninge

En online drejebog, som har til formål at hjælpe unge ind i foreningslivet og ud i naturen.

Se mere
04_surf.jpg

Fiskesektioner

Medefiskerne, havfiskerne, fluefiskerne og surfcasterne er fiskesektioner, der står for events og konkurrencer.

Se mere

Lystfiskeriets Dag

Velkommen til Lystfiskeriets Dag lørdag den 25. maj 2024

Hvert år deler vi glæden ved at fiske, når lystfiskerforeninger, fiskesøer og andre fiskeaktører inviterer danskerne til fiskeoplevelser over hele landet. Alle kan være med, når der skal fiskes hornfisk på kysten, ørred i fiskesøen, havørred i åen eller noget helt andet.

Læs mere