Danmarks Sportsfiskerforbund arbejder for et spændende lystfiskeri for alle. Vi tilbyder kurser og inspiration til dit lystfiskeri.

 

COVID-19-hensyn

Danmarks Sportsfiskerforbund gennemfører alle aktiviteter under hensyntagen til gældende COVID-19-anbefalinger. Vi har særligt fokus på forebyggende foranstaltninger, såsom mulighed for at holde afstand og opretholde en god håndhygiejne. Desuden tilpasser vi forplejning og evt. overnatning til de aktuelt gældende anbefalinger. 

Magasinet Sportsfiskeren

Hvad er Sportsfiskeren for en størrelse?

Sportsfiskeren er et magasin for alle lystfiskere i Danmark, som ønsker at holde sig opdateret på tidens tendenser og teknikker indenfor lyst- og sportsfiskeri.

Læs mere om Sportsfiskeren

Grejnyheder

Godt grej

Man skal aldrig gå ned på grej! Det ved de fleste lystfiskere. Derfor finder du her seneste nyt fra grejmarkedet.

Se grejnyheder

Medlemsfordele

Attraktive medlemsfordele

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund har du glæde af en række attraktive medlemsfordele. Du får rabat på outdoor-udstyr, rejser og oplevelser med mere.

Vi ønsker at give vores medlemmer så attraktive medlemsfordele som muligt. Vi er derfor altid på jagt efter spændende samarbejdspartnere, som kan tilbyde nye muligheder for vores medlemmer.

Se alle dine medlemsfordele

Fiskesektioner

Events og konkurrencer

Medefiskerne, havfiskerne, fluefiskerne og surfcasterne er fiskesektioner med tilknytning til Danmarks Sportsfiskerforbund. Hver sektion har sin egen bestyrelse, der står for events og konkurrencer.

Se fiskesektionerne her

Fiskeekspressen – lystfiskeri for alle

Fiskeoplevelser til hele Danmark

10 fisketrailere med grej til alle former for lystfiskeri står til rådighed for danskerne fra sommeren 2020. Du kan besøge fisketraileren, når den holder ved dit lokale fiskevand. Desuden kan du låne en trailer til et fiskearrangement for grupper.

Læs mere her

Fiskeforedrag

Book et gratis fiskeforedrag til din forening

Medlemsforeninger i Danmarks Sportsfiskerforbund kan bestille et gratis fiskeforedrag med instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund.

Læs mere her

Fiskeskoler

Fiskeskoler for flygtninge

"Fiskeskoler for flygtninge" er en model til at hjælpe unge ind i foreningslivet og ud i naturen gennem undervisningsforløb med sportsfiskerforeninger.
Projektet blev drevet af Integrations-portalen.dk og Danmarks Sportsfiskerforbund.

Få inspiration til at starte en fiskeskole

Find nærmeste forening

Støt den gode sag

Vi arbejder for lystfiskeri for alle - i en rig natur med flere vilde fisk

Bliv medlem

  • Rabat på fiskekurser og arrangementer
  • Masser af gode tilbud på grej, oplevelser og transport
  • Magasinet Sportsfiskeren 4 x årligt
Bliv medlem her