Christian Flinker

Christian Lykke Flinker

Redaktør og kommunikationsmedarbejder

Andreas Findling Rottem Crop

Andreas Findling-Rottem

Presse- og kommunikationsansvarlig

_0014_DSCF8589.jpg

Julie Myhre

Kommunikationsmedarbejder

Søren Jørgensen Crop

Søren Astrup Jørgensen

Grafiker

Sportsfiskeren er Danmarks vigtigste magasin for lyst- og sportsfiskere med hang til spændende artikler om lystfiskeri samt vand og miljø.

Sportsfiskeren er et magasin for alle lystfiskere i Danmark, som ønsker at holde sig opdateret på tidens tendenser og teknikker indenfor lyst- og sportsfiskeri. På samme tid klæder magasinet dig på til, hvordan du bliver en dygtigere lystfisker netop indenfor dit favoritfiskeri.

Udover lyst- og sportsfiskeri indeholder magasinet også natur- og fiskeripolitik. Det er netop kombinationen af disse to områder, som gør Sportsfiskeren til Danmarks vigtigste magasin for lyst- og sportsfiskere, fordi lystfiskeri skal foregå i sammenspil med naturen. Dette har været i Sportsfiskerens DNA siden dets spæde start.

Lang historie kort
For over 90 år siden blev første udgave af Sportsfiskeren udgivet, og lige siden har magasinet givet et aktuelt billede af samtidens lystfiskeri samt sat fokus på Danmarks Sportsfiskerforbunds mange vigtige miljø- og fiskeripolitiske indsatser. Det hele begyndte tilbage i 1926, hvor den første udgave af Sportsfiskeren blev udgivet som medlemsblad for Dansk Sportsfiskerforening – altså forfaderen til det blad, vi kender i dag. Senere hen fortsatte Sportsfiskeren som medlemsblad for Danmarks Sportsfiskerforbund fra 1938.

Find ofte stillede spørgsmål omkring levering og reklamationer angående Sportsfiskeren her

Duften af frisk tryksværte breder sig. Sportsfiskeren er landet.

Og du kan glæde dig! Seneste udgave af sportsfiskeren er spækket med fed fiskejournalistik og de seneste nyheder inden for miljø- og naturpolitik. Er du medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, kan du læse det online.

Læs magasinet online
hp3.jpg

Henning Pedersen

Webredaktør og skribent for Sportsfiskeren

Danmarks Sportsfiskerforbund dækker her på siden nyt om store fangster, vandpleje, events og meget andet.


Kontakt vores webredaktør Henning Pedersen, hvis du har ideer og tips til spændende fiskenyheder.