Tag til Kone-træf i København eller ved Mariager Fjord

200809 Kone Træf 20 4X5 2 Fiskekonerne fisker nu ikke kun i Københavnsområdet. Den 3. oktober slår de sig også løs ved Mariager Fjord.

Den 3. oktober inviterer Fiskekonerne til træf i både København og ved Mariager Fjord, hvor fokus er at skabe mere diversitet og inklusion i en mandsdomineret hobby.

Den kvindelige lystfiskergruppe Fiskekonerne, der har base i København, har sammen med en række samarbejdspartnere planlagt to træf lørdag den 3. oktober med overskriften ”Kone-træf – for Queens, Queers og allierede”.

– For os er fiskeriet en sport, hvor alle kan være frie til at være sig selv, og vores fokus på at skabe mere diversitet og inklusion i en ellers traditionelt mandsdomineret sport, leder os til det næste Kone-træf, skriver Fiskekonerne i invitationen.

København og Mariager Fjord
De to træf afholdes i København og ved Mariager Fjord. I København finder det sted ved Nordhavnstippen, mens den præcise lokation ved Mariager Fjord først meldes ud lige op til træffet.

Begge steder starter træffet kl. 14.00, men man er velkommen til at tilslutte sig senere på dagen.

Proviant og grej
Fiskekonerne opfordrer til at deltagerne selv medbringer mad og drikke, så man kan spise sammen.

Deltagerne skal selv medbringe fiskegrej, men hvis der er behov og interesse for det, vil arrangørerne gøre brug af udlånsgrej fra Fiskeekspressen.

Præmier, kontakt og tilmelding
– Fiskpaakrogen.dk har været så søde at sponsorere præmier til dagens Storfanger-Koner, og vi kan godt love præmierne ikke er kedelige, udtaler Fiskekonerne.

Har du spørgsmål til de to træf, kan du skrive til Fiskekonerne på Facebook, eller du kan kontakte Marie Brandt fra Fiskekonerne direkte på 28 29 67 57.

Tilmelding og nærmere info finder på her: KøbenhavnMariager.