Fishing Zealand inviterer til Gløgg & Blankfisk

Blankfisk Fishing Zealand Måske fanger du en flot blankfisk på turen den 11. december. Gløgg og æbleskiver er du i hvert fald sikker på at få.

Søndag den 11. december 2022 kan du komme på fisketur i Fjordlandet sammen med Fishing Zealands fiskeguide Keld Juul Michaelsen, der også vil sørge for en hyggelig afslutning med gløgg og æbleskiver.

Fishing Zealand og Frederikssund Kommune er gået sammen om at arrangere en fiskedag med guide i Roskilde Fjord og Isefjorden. Alle er velkomne til at deltage, og målet er at fange en af de eftertragtede blanke havørreder, der gerne opholder sig i fjordene om vinteren.

Efter fiskeriet byder guiden på varm gløgg og æbleskiver ved bålet på shelterpladsen ved Skuldelev Havn – du skal bare huske at medbringe din egen kop.

Mødested:
P-pladsen lige inden Jægerspris ved Færgelundsvej, kl. 9.00 søndag den 11. december 2022.

 

Afslutning:
Shelterpladsen ved Skuldelev Havn, kl. 15.00

 

Tilmelding:
Senest 8. december på mail til Keld Juul Michaelsen.

Dagens program
Fiskeguide Keld Juul Michaelsen står klar kl. 9.00 ved mødestedet, der er P-pladsen i skoven langs Færgelundsvej, lige inden du kommer til Jægerspris, også kendt som P-pladsen ved Tarzan-skrænten.

– Her snakker vi strategi for dagen, og jeg kommer med tips til dagens fiskeri. Herefter fisker vi på forskellige pladser rundt i fjordene, inden vi mødes igen kl. 15.00 på shelterpladsen ved Skuldelev Havn, hvor jeg vil have varm gløgg og æbleskiver klar. Her vil vi forhåbentlig kunne prale og snakke om dagens fangster, fortæller Keld Juul Michaelsen og fortsætter:

– Arrangementet er ganske gratis og henvender sig til alle uanset erfaringsniveau. Det er også underordnet, om du fisker med flue, spin eller bombarda, så er alle velkomne. Alt du skal medbringe er eget fiskegrej, fisketegn, waders og varmt tøj – samt en kop til gløgg.