Første Kone-træf i København

200809 Kone Træf Header 2X3 3 Deltagerne i Kone-træffet fik med held afprøvet det nye fiskeområde på Prøvestenen i Københavns Havn.

Ni friske kvinder trodsede varmen og mødte op, da Fiskekonerne søndag den 9. august inviterede til Kone-træf på det nyåbnede fiskeområde på Prøvestenen i Københavns Havn.

Fiskekonerne, som vi tidligere har portrætteret her på Sportsfiskeren.dk, havde taget initiativ til et Kone-træf søndag den 9. august, hvor alle lystfiskende kvinder uanset alder og niveau var inviteret med på fisketur.

Træffet var annonceret på de sociale medier, og her havde over 80 meldt sig som interesserede.

– Der kom ni kvinder, og vi gætter på, at det meget varme vejr har afholdt en del fra at møde op på dagen, fortæller Marie fra Fiskekonerne.

Fik fisk trods sommervarmen
Turen gik til det nyåbnede område på Prøvestenen, hvor Københavns Havn for nylig har givet adgang til fiskeri, og trods sommervarmen var der fisk at fange.

– Vi fiskekoner er ikke netop kendt for at fange mange fisk, men stik mod traditionen kom der faktisk en del fisk på land. Der blev nemlig fanget en spandfuld sild, en torsk og en tobis, fortæller Marie.

2
1
3

Flere Kone-træf på vej
– Det var en fantastisk dag og aften med god stemning, medbragt mad og masser af fiskenørderi, og vi er allerede ved at planlægge det næste træf, som vi forventer vil finde sted i slutningen af september eller starten af oktober, slutter Marie.

Næste træf vil også finde sted i Københavnsområdet, men Fiskekonerne har planer om flere træf rundt i landet i samarbejde med lokale kvindelige lystfiskere.

Du kan holde øje med kommende Kone-træf ved at følge Fiskekonerne på Facebook og på Instagram.

På Instagram finder du også Linnea fra Scandinaviantravelgirl, der var medarrangør ved Kone-træffet.

4
5
6