Sæsonens velkomsttilbud til nye direkte medlemmer

Bliv medlem 4_small.jpg Vælg selv, om vi skal sende dig et par polaroid-briller fra Wiley X eller 5 pakker fluekroge fra Ahrex som velkomstgave.

Bliv medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, og støt os i kampen for flere vilde fisk. Lige nu kan du få gratis direkte medlemskab resten af året plus en flot velkomstgave.

Det får du som medlem:

  • Magasinet Sportsfiskeren i din postkasse

  • Kurser og arrangementer med nogle af landets dygtigste fiskeinstruktører til særlige medlemspriser

  • Attraktive medlemsfordele – blandt andet rabat på outdoor-udstyr, rejser og oplevelser

  • Mulighed for politisk indflydelse i Danmarks Sportsfiskerforbund

  • Du bliver en del af en stærk interesseorganisation, som arbejder for en mangfoldig natur med flere vilde fisk

Danmarks Sportsfiskerforbund arbejder for et lystfiskeri for alle – i en rig natur med flere vilde fisk. Vi har brug for DIN støtte i kampen mod havbrug, og lige nu har vi et særligt velkomsttilbud til nye direkte medlemmer:

Tegn direkte medlemskab for 2019, og få resten af 2018 gratis + vælg én af følgende velkomstgaver:

5 pakker fluekroge fra Ahrex – angiv i kommentarfeltet, om det skal være kroge til GEDDE, Å eller KYST. (Pris 395 kr. inklusiv direkte medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund – samlet værdi 690,-)

Eller

1 par Wiley X ECHO polaroid-briller – angiv i kommentarfeltet AMBER eller EMERALD MIRROR. (Pris 695 kr. inklusiv direkte medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund – samlet værdi 1.890,-)
OBS: Der har været rift om polaroid-brillerne, og vi har derfor ikke flere briller på lager. Vi tilbyder fortsat fluekroge som velkomstgaver.

Vi glæder os til at hilse dig velkommen!

Opdateret den 30.10.18.