Ny medlemsrabat: Spar 20% på ”Fiskejournalen”

Fiskejournal Forside Tryk (1) (1)

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du spare 20% på den nye bog ”Fiskejournalen”, hvor forfatteren Mikkel Frey Damgaard beretter om sin omtumlede dannelsesrejse som lystfisker og menneske.

I bogen følger læseren Mikkel Frey Damgaard fra han køber sin første fiskestang og lidt over et år frem. Mikkel kaster sig over fiskeriet med kæmpe entusiasme og glæde.

Han fisker med stigende vanvid og stiller hele tiden sig selv nye udfordringer. Først fisker han efter torsk og hornfisk, så gedder for til sidst at blive helt opslugt af ørreder og fluefiskeri.

Han øver sig i kast og køber grej for tusindvis af kroner. Hvor end han vender sig, møder han fisk; i havet, i åer, i musikken, i litteraturen, i sine barndomserindringer og i mødet med andre mennesker. Han udvikler ritualer og ser varsler alle steder i jagten på den perfekte fisk eller det perfekte fiskested. Euforien griber om sig, men frustrationen over mislykkede fisketure begynder også at fylde. Hans sind er fyldt op af tanker om kommende fangster så vel som af kommende fiaskoer. Og både de reelle fiaskoer og forestillingen om dem kan sende ham på dybe nedture, hvor han i sine trængsler glemmer at sove og spise. Og selvom hans møder med naturen byder på øjeblikke med ægte lykke og ro, er naturen også skueplads for hallucinationer og rædsel og en dyb og ensom angst for, at succesen aldrig skal indfinde sig.

Langsomt går det op for ham, at besættelsen af fiskeriet og hans håndtering af den, afspejler den tilgang, som han har haft til sit eget liv og forvaltningen af det, og det lykkes ham at træde et skridt tilbage og reflektere over og gentænke denne tilgang.

Medlemsrabat
Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du spare 20% på ”Fiskejournalen” ved køb på www.gad.dk.

Ved købet skal du oplyse din rabatkode, som du finder ved at logge ind på "Min side".