Ny medlemsfordel: Spar 20% på outdoor-beklædning fra Superstainable

Superstainable 1440X550

Danmarks Sportsfiskerforbund har indgået aftale om en ny medlemsfordel med den danske producent af outdoortøj – Superstainable. Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund får du i hele 2022 20% rabat, når du handler i Superstainables webshop.

Om Superstainable

Superstainable har base i Silkeborg og har siden 2016 produceret outdoortøj, der ikke går på kompromis med slidstyrke, pasform og kvalitet. Bæredygtighed, social ansvarlighed og åbenhed er nøgleordene for virksomheden.

 

Bæredygtighed, social ansvarlighed og åbenhed er de centrale begreber hos danske Superstainable. Virksomhedens underleverandører er certificerede til at være social- og miljøansvarlige, materialerne er enten organiske eller genbrug, og tøjet er produceret efter et princip om at påvirke miljø og klima mindst muligt.

Sådan får du rabat
På ”Min side” finder du din rabatkode, som du skal bruge, når du handler på superstainable.com.