20% rabat på Wiley X

Kampagnekode_DSF.jpg

Nu kan du få 20% rabat på alle Wiley X-solbriller i oktober, november og december. Samtidig donerer Wiley X 10% af købsprisen til Danmarks Sportsfiskerforbunds kamp mod åbne havbrug i Danmark.

Efter længere tids forhandlinger kan Danmarks Sportsfiskerforbund nu tilbyde sine medlemmer 20% rabat på alle Wiley X-solbriller.

– Vi er rigtig tilfredse med nu at kunne tilbyde vores nuværende medlemmer og deres venner og familie 20% rabat på alle Wiley X-solbriller. Siden vores velkomsttilbud til nye medlemmer, hvor det er muligt at få et par fede Wiley X Echo polaroidbriller, har der været stor efterspørgsel fra nuværende medlemmer, som også kunne tænke sig en ny pol-brille til en god pris. Det har vi nu gjort muligt, siger Andreas Findling-Rottem, redaktør i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Samtidig har Forbundet og Wiley X indgået en aftale, der indebærer, at Wiley X donerer 10% af købsprisen til kampen mod åbne havbrug i Danmark.

– Vi er glade for at kunne støtte op om det vigtige arbejde med at få flyttet de danske havbrug på land i lukkede, recirkulerede anlæg. Åbne havbrug i havet er ikke fremtiden og har en klar negativ effekt på naturen, miljøet og fiskene. Derfor bakker vi Forbundet op i denne sag, siger Thomas Wæver, outdoor-chef i Wiley X EMEA.

Køb dine briller her – og få 20% rabat med koden SF18.

OBS: Kampagnen gælder i oktober, november og december.