Ny medlemsfordel: Spar 20% på outdoor-beklædning fra RevolutionRace

DSC03356

Danmarks Sportsfiskerforbund har indgået aftale om en ny medlemsfordel med den svenske producent af outdoortøj – RevolutionRace. Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund får du 20% rabat, når du handler i RevolutionRaces webshop.

RevolutionRace laver multifunktionelt outdoor-udstyr af høj kvalitet til alle typer aktiviteter. Uanset om du kan lide at gå lange ture i skoven, klatre i bjerge, lege med hunden, fiske eller stå på ski, finder du det ultimative udendørsudstyr til dit næste eventyr hos RevolutionRace.

Det brede udvalg af tøj består af alt fra multifunktionelle vandrebukser til vandtætte skaljakker og varme mellemlag. Holdbar, overkommelig og med en genial pasform og design.

Sådan får du rabat
Brug rabatkoden, som du finder på min-side, og får 20 % på dit køb.

Besøg RevolutionRaces webshop her.