Nye afsnit af Fiskeguiden: Eksperternes begyndertips til havørred

1.1.2 1.1.2 De to nye afsnit er målrettet nybegynderne, men mere erfarne fiskere vil kunne nyde de flotte optagelser, de hyggelige snakke og måske også få et par nye perspektiver på kystfiskeriet.

Så er der endelig kommet nye afsnit af FISKEguiden. Denne gang er Niels Vestergaard og Gordon P. Henriksen taget ud med to havørred-eksperter, der deler ud af de bedste råd til dig, der er begynder i kystfiskeriet efter havørred.

I de to nyeste afsnit af FISKEguiden – som du kan se nederst i artiklen – har Gordon P. Henriksen teamet op med to af Danmarks dygtigste havørredfiskere: Claus Eriksen og Thomas Hansen, som bl.a. er kendt fra filmene ”Havørredens Hemmeligheder”. De er taget til Broholm Slot og tager ud på de fynske kyster for at fiske havørred og videregive deres vigtigste tips til begyndere, der gerne vil fange deres første havørred.

I det første afsnit af to handler det om, hvad man fisker med, og hvordan man affisker pladser effektivt. Eksperterne fremviser udstyr, forklarer teknikker og har en masse lærerige samtaler.

I andet afsnit i serien handler det om at være ”på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt”, og om hvor og hvornår man har bedst chance for at få succes med havørredfiskeriet.

Godt klædt på som begynder
Niels Vestergaard, der er manden bag kameraet, forklarer, at filmene kombineret med lidt gåpåmod er vejen frem til havørred-succes for begynderen.

– Claus og Thomas ved uendelig meget om havørredfiskeri, og Gordon er en dygtig formidler, der formår at få de to til at fokusere på at viderebringe den allermest essentielle information og deres vigtigste tips til nybegyndere. Det synes vi alle sammen faktisk er lykkedes rigtig fint med disse to nye film. Hvis man ser dem og følger deres gode råd, så er man kommet rigtig langt og vil have gode chancer for at være en særdeles effektiv havørredfisker. Det handler om at gøre en indsats, og så skal der nok være nogle belønninger at hente derude på kysten, siger Niels Vestergaard.

Del 1: 

Del 2: