Det kan du opleve i april 2024

IMG 1977 Fishing Zealand stiller med guider og lånegrej ved kystturen til Falster den 6. april 2024.

April er en topmåned på kysten, og det afspejler sig med flere store kystkonkurrencer efter havørred. Her får du et overblik over månedens begivenheder.

Vil du dyste om store præmier, har du flere chancer i april, hvor det gælder om at fange de største havørreder ude på kysten. Der er også en tilsvarende mulighed for laksefiskerne, der kan konkurrere og støve formen af ved Gudenåen, inden premieren ved de vestvendte åer den 16. april.

Fishing Zealand inviterer på kysttur til Falster, hvor det ikke handler om konkurrence, men havørreder, bålkaffe og hjælp fra guider.

Vil du være med til at sende et klart signal til de politiske beslutningstagere, kan du deltage i begravelsen af Vejle Fjord. En begivenhed som Danmarks Sportsfiskerforbund og Greenpeace står bag.

5.-7. april: Kystkonkurrencen Seatrout Open
Forårsudgaven af den store kystkonkurrence Seatrout Open afvikles den 5.-7. april med Go Fishing som arrangør. Læs mere om konkurrencen her.

6. april: Vi begraver Vejle Fjord
Danmarks Sportsfiskerforbund og Greenpeace inviterer alle til at deltage, når Vejle Fjord stedes til hvile. Det sker lørdag den 6. april, kl. 11 ved Skyttehushaven ned til fjorden. Læs mere om arrangementet her.

6. april: Gudenå Laksekonkurrence
Lørdag den 6. april kan du deltage i en laksekonkurrence ved Gudenåen. Det er Fishing in Denmark og Gudenåsammenslutningen, der står bag konkurrencen, hvor overskuddet går til at fremme laksebestanden. Læs mere her.

PA110016
Du kan komme til laksekonkurrence ved Gudenåen den 6. april. Fire lokale foreninger stiller deres fiskevand til rådighed for deltagerne på dagen.

6. april: Fishing Zealand-tur til Falster
Fishing Zealand er klar med både guider og lånegrej, hvis du har lyst til at prøve kræfter med kystfiskeriet efter havørred på Falsters kyster. Det sker lørdag den 6. april og deltagelse er gratis. Læs mere her.

10. april: Kysthjælper holder temaaften
Kysthjælper inviterer til en temaaften, hvor det kommer til at handle om blåmuslingers særlige rolle i havmiljøet og muligheden for at inddrage muslingerev i forbedring af havnaturen.
Temaaftenen finder sted onsdag den 10. april, kl. 19-21 i Assens. Læs mere her.

26.-28. april: Kystkonkurrencen Fjord til Fjord
Den store østjyske kystkonkurrence Fjord til Fjord er tilbage efter en pause med Lystfisk.dk som arrangør. Den finder sted i dagene 26.-28. april. Læs mere her.

27.-28. april: Langelandske Ørreddage
Sidste weekend i april er traditionelt rammen om kystkonkurrencen Langelandske Ørreddage. Sportsfiskeren Langeland er arrangør, når det går løs den 27.-28. april. Læs mere her.