Podcast: To nye episoder af ”Knæk og Bræk” ude nu

A7405757 (1)

To nye episoder af Danmarks Sportsfiskerforbunds podcast ”Knæk og Bræk” ligger nu frit tilgængelig, hvor du lytter til podcasts. Denne gang har vi inviteret filmproducenten Niels Vestergaard og havørred-legenden Claus Eriksen ind i studiet.

Om podcasten
I samtalepodcasten “Knæk og bræk” inviterer vi dig ind i lystfiskeriets forunderlige verden, og i hvert program dykker værten Anders Worre ned et nyt emne eller fiskeri sammen med interessante og vindende mennesker fra lystfiskerverden.

”Knæk og bræk” ligger gratis tilgængelig på Itunes, Spotify eller her på siden.

I de første to episoder af Forbundets podcast ”Knæk og Bræk” handlede det om det danske laksemirakel.

De næste to episoder står i havørredens tegn, når Niels Vestergaard og Claus Eriksen deler ud af vigtig havørred-viden, røverhistorier samt spændende observationer fra de legendariske fiskefilm ” Havørredens Hemmeligheder”. 

Og så får du også et indblik i Niels Vestergaards lystfiskerliv og virke som producent af fiskefilm, som har været med til forme og inspirere et hav af danske lystfiskere herhjemme.

Her episoderne her: 

Episode 3

Episode 4

A7405771 I 40 år har Niels Vestergaard været med at til forme og inspirere danske lystfiskere. Han er endt med at lave over 30 lange fiskefilm om alt slags lystfiskeri.

Flere episoder på vej
Der er allerede flere episoder på vej, så følg Podcasten, så du automatisk får besked, når de næste episoder er online. Der er planlagt i alt 8 episoder i løbet af 2023.

Skriv til redaktionen med din ide
Har du et emne, du gerne vil have, vi tager op i podcasten, eller har du et lystfisker-relateret spørgsmål, vi skal vende med vores kommende gæster, så skriv til podcast@sportsfiskerforbundet.dk.