Medlemspris: Køb ”Laksen og jeg” til halv pris

Laksebog

Du kan nu købe den ultimative laksebog ”Laksen og jeg” til halv pris som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund. Samtidig har du chancen for at vinde en guidet fiskedag ved Skjern Å med forfatteren selv.

Laksefiskeren Kenny Frost har mere end 40 års erfaring med laksefiskeri og arbejder i dag for Laksens Hus ved Skjern og på sit eget vald i Gaula.

Bogen ”Laksen og jeg” har været ti år undervejs, og her deler Kenny Frost rundhåndet ud af tips til de mange forhold man kan møde laksen under som fluefisker. Bogen er på 300 sider med hardcover og udgivet af Frostfly.dk.

Køb bogen til halv pris og vind en fisketur
Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du købe bogen til halv pris – kun 199 kr.

Alle medlemmer, som køber bogen, deltager i lodtrækningen om en guidet fiskedag ved Skjern Å med Kenny Frost. Der trækkes tre heldige vindere den 1. september, hvorefter Kenny Frost koordinerer fiskedagen med vinderen.

Klik her og se din rabatkode på "Min side".