Tag med til splitcane-træf

Finalcane1 (7 Of 1)

Lørdag den 21. maj kan du komme til splitcane-træf i Sportsfiskeriets Hus i Vingsted. Det bliver en dag for både splitcane-entusiaster og andre, der blot er nysgerrige og eventuelt har lyst til at prøve at kaste med de smukke stænger.

Er du interesseret i det ædle kunsthåndværk, hvor trekantede bambussplitter tilhøvles med stor nøjagtighed og limes sammen for til sidst at blive en smuk fiskestang? Så har du chancen for at mødes med andre ligesindede, når der afvikles splitcane-træf i Sportsfiskeriets Hus i Vingsted.

Prøv en splitcane-stang
– Kom og få en snak med splitcane-entusiaster, der fisker med, samler på eller bygger splitcanestænger. Fisker du selv med splitcanestang, eller måske har du købt, bygget, repareret eller arvet en, så tag den/dem endelig med. Gerne med et passende hjul og line, lyder opfordringen arrangørerne fra Splitcaneinfo.dk, der fortsætter:

– Vil man gerne prøve, hvordan en splitcanestang kaster, så er der også rig mulighed for det på dagen.

Yderligere oplysninger om arrangementet fås hos Per Egholm Andersen og Carsten Jørgensen 

Tid, sted & pris
Tid: Lørdag den 21. maj 2022, kl. 10-15.

Sted: Skyttevej 5, 7182 Bredsten.

Pris: 25 kr.

Tilmelding og betaling: På MobilePay til 1390TP senest 15. maj.

Medbring selv forplejning.

Finalcane1 (5 Of 1)