Nordic Outdoor Show flytter til weekenden 19.-21.august

DSCF7328 Foto: Christian Flinker.

Detailhandlen har store udfordringer med at hjemtage varer, udenlandske udstillere lider under rejserestriktioner, og de forlængede danske restriktioner sætter sit aftryk på afvikling af fremtidige events. Derfor har MesseC valgt at flytte outdoor-messen Nordic Outdoor Show i Fredericia til weekenden 19.-21.august 2022.

Nordic Outdoor Show skulle oprindeligt løbe af stablen den 25.-27. marts, men messen er i stedet flyttet til weekenden 19.-21. august.

– Der har været en overvældende stor interesse fra både udstillere, samarbejdspartnere og interessenter til Nordic Outdoor Show. Derfor har det været en svær beslutning at skubbe messen. Udstillernes manglende varer på hylderne, specielt indenfor outdoor- og lystfiskersegmentet, og store praktiske hindringer for vore udenlandske udstillere har gjort, at vi finder det rigtigt for alle at flytte messen, siger projektleder Henrik V. Hove og fortsætter:

– Nordic Outdoor Show bliver et mekka for det aktive outdoor-menneske, og vi glæder os til at åbne dørene til en visionær messe, hvor hele outdoor-segmentet for første gang samles under et tag, slutter han. 

Læs mere på www.nordicoutdoorshow.dk