Mød Bliv NaturligVis på Jagt & Outdoor-messen

Bliv Naturligvis Messe Carsten Rohde er en af de lystfiskere, der er tilknyttet Bliv NaturligVis som frivillig formidler.

Kunne du tænke dig at vide mere om Bliv NaturligVis og projektets formidling af jagt og lystfiskeri i børnehøjde? Så har du chancen på Jagt & Outdoor-messen i weekenden den 13.-15. marts.

Jagt & Outdoor-messen i Odense Congress Center den 13.-15. marts er et sandt mekka for naturinteresserede danskere. Men mens de fleste af de mere end 150 udstillere nok primært henvender sig til de voksne med jagtudstyr, safarirejser, outdoor og hundegrej, betyder det ikke, at der ikke er noget at hente for de mindste. Det sørger projekt Bliv NaturligVis for.

Samarbejde mellem jægerne og sportsfiskerne
Bliv NaturligVis er et formidlingsprojekt skabt i et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund og Danmarks Jægerforbund. Projektet er støttet af Nordea-fonden og vil bringe jægernes og lystfiskernes engagement og viden om naturen ud i skoleklasserne.

Grundlæggende består projektet af to ben. Det ene ben er en kontaktbase, hvor lærere, pædagoger, spejderledere mv. kan finde jægere og lystfiskere, der står klar til at dele ud af deres viden om naturen. Det andet ben er en videns- og formidlingsbank af undervisningsmaterialer, som hjælper lærerne med at sætte gang i et projektforløb om naturen i klasserne.

Bliv formidler i Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er altid på jagt efter jægere og lystfiskere med lyst til at formidle naturoplevelser med jagt/lystfiskeri. Som frivillig formidler lærer du børn om naturen gennem din egen hobby.

Du kan læse mere og tilmelde dig staben af frivillige formidlere her.

Hele paletten præsenteres
Igen i år deltager Bliv NaturligVis på messen med sin egen stand, som du finder på stand nr. 3020 ved siden af Danmarks Jægerforbund i Hal C.
På standen vil der være mulighed for at få hele historien om Bliv NaturligVis – både i forhold til at kunne gøre brug af projektets mange formidlingstilbud, og ikke mindst for dem, der kunne tænke sig at blive frivillige formidlere i deres eget lokalområde. På standen kan du således se eksempler på gratis undervisningsmaterialer, online spil, mv. – og desuden kan du møde frivillige formidlere og høre deres historier.

Sidst, men næsten vigtigst, så byder standen på en masse forskellige aktiviteter til børn, hvor det blandt andet vil være muligt at binde sin egen flue, lave en halskæde med spor fra vilde danske dyr, mv.

Vi ses på stand nr. 3020 på Jagt & Outdoor messen!

Læs mere om messen her