Danish Fly Festival vender tilbage 4.-5. marts

Skærmbillede 2023 01 25 Kl. 12.58.58

I 2022 måtte Danish Fly Festival aflyse, men i 2023 vender fluefiske-festivalen stærkt tilbage. Her får du et overblik over, hvad du kan opleve i PULZION hallen i Kolding.

Den 4. og 5. marts mødes fluefiskere fra hele Danmark, Norden og en del af Europa for at opleve Danmarks største messe med fluefiskeri som omdrejningspunkt, når Danish Fly Festival 2023 løber af stablen.

Du kan blandt andet opleve spændende foredrag, tage på kastebanen og prøve drømmestangen, se nogle af Europas bedste fluebindere brilliere ved fluestikket samt udforske og købe lækkert fiskegrej.

Læs mere om alle udstillere, foredrag, fluekastere og fluebindere her

Spændende foredrag
Du kan høre foredrag som Island, det er for vildt – med Lars Juel Hansen, Grønland – med Lars Broberg, Laks i Skjern Å – med Kenny Frost, Mist færre, fang flere – skad mindre – med Jens Bursell, Scandi versus Skagit – med René Gerken, VANDVID – med Arne Kvist Rønnest, Fang de besværlige laks – med Jesper Fohrmann, Mythbusting indenfor fluekast - med Lasse Karlsson, Tips og tricks til at få større succes på kysten – med Jerk Sönnichsen, og Med flue efter fiskenes konge den Atlantiske Laks – med Jerk Sönnichsen.


Fluebinderne kan du opleve på bindeøen og hos udstillerne.
Fluebinderne kan du opleve på bindeøen og hos udstillerne.

Fluekastere og fluebindere
Der kommer også en lang række prominente fluebindere- og kastere forbi Kolding. Af fluekastere kommer Laura Lykke Mathiasen, Danmark, Bue Keldorff Poulsen, Danmark,
René Gerken, Danmark og Thomas Berggren, Sverige.

Desuden har festivalen en bred vifte af fluebindere med. Her kan nævnes Agne Sjöberg, Sverige, Svenia Bossen, Tyskland, Jan de Haas, Holland og John Maduro, Irland.

DSF på Danish Fly Festival
I weekenden kan du også møde Danmarks Sportsfiskerforbund. Kom forbi standen, og få en snak med medlemmer af Forbundsbestyrelsen og repræsentanter fra sekretariatet.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at blive medlem og få en fed velkomstgave med i købet. Ved indmeldelse deltager du samtidig i konkurrencen om eksklusivt fiskegrej.

Tombola for miljøet
Den traditionsrige tombola på Danish Fly Festival er en vigtig del af arbejdet med at generere midler til det store arbejde, som hver år udføres af frivillige ved de danske åer, søer, fjorde og kystnære områder. Udstillerne på Danish Fly Festival donerer præmierne, og overskuddet fra salget af lodder går ubeskåret til miljøarbejde – jo mere du spiller, jo mere støtter du miljøet.

Federation of Fly Fishers Denmark (FFFD) er arrangører af festivalen og VISION og FLY-DRESSING er hovedsponsorer.

Du kan løbende følge med på flyfestival.dk for mere info.