O.S.K.’s Fiskeskole på Brahetrolleborg Game Fair

DJI_0003.jpg På messen kan du opleve foredrag, konkurrencer, smagsoplevelser, auktioner samt det nyeste inden for jagt- og fiskegrej.

I weekenden 2.-4. august løber Danmarks største jagt, fiskeri og outdoormesse, Brahetrolleborg Game Fair, af stablen. Her kan du blandt andet kigge forbi Odense Sportsfisker Klubs stand, hvor du og hele familien kan prøve at fange fisk, tilberede den og ikke mindst smage den efterfølgende.

Brahetrolleborg Gods på Fyn danner rammer om årets Game Fair, og her kan du opleve foredrag, konkurrencer, smagsoplevelser, auktioner samt det nyeste inden for jagt- og fiskegrej.

Ved udendørsmessen har Odense Sportsfisker Klub(O.S.K.) en stand samt flere fiskestationer, hvor hele familien kan prøve at fange en fisk i søerne omkring Brahetrolleborg under guidning fra en lystfisker. Det bliver også mulighed for at lære mere om fisk, når der dissekeres ørreder for at blive klogere på den og dens udformning, opbygning, funktion og mekanikker. Til sidst er det også muligt at tilberede fisken under kyndig guidning.

Ved standen bliver der nørdet med fluebinding, og her er alle velkomne til at kaste sig ud i fluebindingens verden og prøve at binde sin første flue. Hos O.S.K.’s stand er du garanteret en sjov oplevelse i lystfiskeriets tegn.

Åbningstider
Fredag den 2. august klokken 12.00 – 18.00 (madboderne lukkes først 19.30)
Lørdag den 3. august klokken 09.00 – 18.00 (madboderne lukkes først 19.30)
Søndag den 4. august klokken 09.00 – 18.00