Forbundsbestyrelsesmedlem Steen Lindkvist Nielsen har taget sit sidste kast

Steen.WEB

Det er med stor sorg, at Danmarks Sportsfiskerforbund har modtaget beskeden om, at bestyrelsesmedlem Steen Lindkvist Nielsen ikke længere er iblandt os.

Steen Lindkvist Nielsen døde den 11. juni på Hospice Søholm i Viby J efter længere tids kamp mod kræften. Han har dermed taget sit sidste kast i sit dedikerede arbejde for dansk lystfiskeri.

Med mere end 20 år som medlem af Forbundsbestyrelsen i Danmarks Sportsfiskerforbund var Steen med til at sætte sit præg på forbundets udvikling. Steens hjerte lå på det organisationspolitiske område, hvor han med sin store viden, vedholdenhed og engagement formåede at motivere både kollegaerne i bestyrelsen og medlemsforeningerne til at arbejde for en positiv udvikling af organisationen.

Han vil især blive husket for sit store arbejde i sin lokale forening Hadsten Lystfiskerforening, hvor specielt juniorarbejdet havde hans hjerte. Også i forbundsregi tog han en aktiv del i arbejdet med de unge lystfiskere. Hans grundige tilgang til tingene og evne til altid at udvise ordentlighed overfor såvel venner som modstandere gjorde ham til en yderst respekteret stemme, uanset hvor han færdedes.

Steens tilgang til arbejdet i Danmarks Sportsfiskerforbund var at medvirke til at udvikle Danmarks Sportsfiskerforbund til at være en moderne natur- og miljøorganisation med fokus på et bæredygtigt lystfiskeri.

Steen kunne være umådelig vittig og skarp, og han havde en unik evne til at samle venner omkring sig.

Hvor vil vi dog savne ham – æret være Steens minde.

Bisættelsen vil foregå fra Sportsfiskeriets Hus lørdag den 19. juni kl. 14.00. Familien frabeder sig blomster til bisættelsen. De ønsker i stedet, at man betænker Kræftens Bekæmpelse via denne online indsamling i Steens navn eller via en mindegave eller donation i hans navn.