Ny lystfiskerserie med Gordon P. Henriksen og Rasmus Brohave

10 Dag to på ”Bornholmerturen” mødes Rasmus og Gordon med den lokale Bornholmer Bjarke. Dagen startes med bålkaffe og kanelsnegle og byder på dejlig hygge og fiskeri efter både hornfisk og havørred.

”Bornholmerturen” er navnet på en ny miniserie i fire afsnit med Gordon P. Henriksen og Rasmus Brohave. Du kan allerede se de to første afsnit, og i morgen udkommer de sidste to afsnit.

Rasmus Brohave er blandt Danmarks mest kendte youtubere, og inden for de seneste år er han blevet fuldstændig bidt af lystfiskeri. Han har dog aldrig fisket på Bornholm, og derfor drager han afsted med Gordon P. Henriksen i en autocamper, en håndfuld fiskestænger og et par videokameraer for at blive klogere på klippeøen og det fantastiske fiskeri, den byder på.

Makkerparret har fisket sammen flere gange, og tilbage i foråret 2020 lavede de i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund 4 episoder af ”LIVE Coronafisketur med Rasmus Brohave og Gordon P. Henriksen”.

12

Den nye miniserie ”Bornholmerturen” dækker deres fiskeeventyr på Bornholm, hvor de fisker havørred på kysten, laks på Østersøen og regnbuer i en Put & Take sø. Og lad det være sagt med det samme, at de fire film bugner med fangster, fiskeslims highfives, ren lystfiskerlykke, madlavning og masser af hygge og fiskeeventyr i det dejlige bornholmske landskab.

– Det var en absolut fantastisk tur, og jeg kan for alvor forstå, hvorfor så mange lystfiskere er ellevilde med øen og rejser til Bornholm hvert år på fisketur, fortæller Rasmus Brohave og fortsætter:

– Fiskeriet på Bornholm er vanvittigt på så mange måder, men frem for alt er det omgivelserne og naturen, der danner de ultimative rammer for et sandt fiskeeventyr. Vi har begge fået vildt meget respons på vores posts fra turen på de sociale medier, og det er så fedt at kunne udgive de to første videoer og dele denne tur med alle.​

De fire afsnit i ”Bornholmerturen” udgives på Danmarks Sportsfiskerforbunds YouTube-kanal og er sponseret af Destination Bornholm, Garmin, Geoff Anderson og Westin.

Du kan se de to første afsnit nedenfor, og afsnit 3 og 4 udgives i morgen den 19. maj kl. 16.00.