Majestic Mariager Gathering 2020

Majestic Mariager Gathering Laaenhus ligger kun et par hundrede meter fra det fantastiske fiskevand i Mariager Fjord.

I år kan det nye fluefiskertræf Majestic Mariager Gathering (MMG) fejre sin 1 års fødselsdag efter en fortræffelig debut sidste år. Majestic Mariager Gathering 2020 holdes i dagene 28.-30. august.

Fluefiskere fra nær og fjern mødes den sidste weekend i august til fluefiskertræffet Majestic Mariager Gathering med fiskeri ved Mariager Fjord og masser af hygge ved basen i den gamle, charmerende gård, Laaenhus ved Kielstrup Odde.

Majestic Mariager Gathering er arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskeinstruktører med Nordic Anglers, Arctic Silver Innovation og Anderson Pontoon som sponsorer og medarrangører. Holdet bag fluetræffet er blandt andre fiskeinstruktørerne Niels Lynggaard og Martin Rubæk.

Det er gratis at deltage, og du kan sove på sovesal eller sætte et telt op. Weekenden igennem vil der være aktiviteter, underholdning og konkurrencer, blandt andet blinde-bindekonkurrence og wrong hand cast-konkurrence.

Støt vores fiskekurser

Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskekurser- og events bliver til i kraft af det store engagement hos vores fiskeinstruktører, som hvert år lægger omkring 5000 frivillige timer i arbejdet.

Når du køber fisketøj i Danmarks Sportsfiskerforbunds webshop, er du med til at sikre muligheden for, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af fiskekurser til fair priser. 

Se alle "Støt en god sag"-produkter her

Tilmeld dig på forhånd
Du kan tilmelde dig eventet via Majestic Mariager Gatherings Facebook-side. Selvom det er gratis at deltage, har vi brug for at vide, at du kommer, så vi kan skræddersy weekendens aktiviteter til antallet af deltagere. Du bestemmer selv, om du vil være med hele weekenden eller bare slutte dig til en enkelt dag.

Vil du gerne overnatte indendørs, skal du sende en SMS til 28188241 med dit navn for at reservere en plads på sovesalen. De 30 sovepladser tilbydes efter først til mølle-princippet. Det er desuden muligt at tilmelde sig mad under træffet. Dit Adventure gentager succesen fra sidste år med lækker bålmad til sultne fluefiskere. Det koster 250 kr. per person at spise med fredag og lørdag aften samt lørdag og søndag morgen.

Du kan holde dig opdateret om Majestic Mariager Gathering ved at følge træffets Facebook-side. Vi glæder os til et gensyn ved fjorden og Laaenhus og ser frem til at udvide træffet med nye ansigter og fluestænger.

PROGRAM FOR MMG 2020:

Fredag den 28. august:
Kl. 14 og frem: Ankomst, indkvartering og fiskeri
Kl. 18: Officiel velkomst
Kl. 20: Aftensmad
Kl. 21: Blinde-bindekonkurrence. Herefter fiskeri og bålhygge

Lørdag den 29. august:
Kl. 07-10: Morgenmad (tag selv)
Kl. 15: Kastekursus
Kl. 17: Wrong hand cast-konkurrence
Kl. 19: ???
Kl. 20: Aftensmad
Kl. 21 og til vi ikke gider mere: Underholdning og bålhygge og evt. tur til vandet med skumfluer

Søndag den 30. august:
Kl. 07-10: Morgenmad (tag selv)
Kl. 12: Kastekursus
Kl. 14: Afslutning og præmieoverrækkelser
Kl. 15: Rengøring og tårevædet afsked