Gratis foredrag: Kom bagom fotoprojektet ”Fisk Helt Tæt På”

Fisk Helt Tæt På Søren Skarby (th) har længe drømt om at lave et stort fotoprojekt med fisk. Her ses han og konservator Morten Boesen (tv) med deres første prøveprint, der er forstørret til 2x3 meter. Projektet er sandsynligvis det første af sin slags i verden. Foto: Søren Skarby.

Deltag i et spændende foredrag med lystfisker og fotojournalist Søren Skarby, der med sit seneste store fotoprojekt zoomer helt ind på 25 danske fiskearter. Foredraget er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig.

Søren Skarby2 Søren Skarby er lystfisker og fotojournalist og desuden skribent på magasinet Sportsfiskeren. Foto: Søren Astrup Jørgensen.

Torsdag den 19. marts kan du deltage i et gratis foredrag i Sportsfiskeriets Hus om fotoprojektet ”Fisk Helt Tæt På”, som i de kommende måneder udstilles på danske akvarier og museer. Har du nogensinde set en fisk tæt på? Så tæt, som det overhovedet er muligt, og så endnu mere? Hvis man tager mindst 120 billeder af en fisk og sætter dem sammen til ét, kan man tælle skællene og se ting, der ellers ikke ville være mulige at se.

Det har fotojournalist og lystfisker Søren Skarby gjort med 25 danske fiskearter. Han mener, at alle arter er lige meget værd, og derfor er bl.a. både elritsen, ålekvabben og ørreden med i fotoprojektet.

Praktisk info

Tid: Kl. 19-21.30

Sted:
Sportsfiskeriets Hus, Skyttevej 5, 7182 Bredsten

Vi byder på en kop kaffe og et stykke kage.

Husk at tilmelde dig på forhånd via dette link

Kom, og hør fortællingen om, hvordan billederne er blevet til, og se billederne med de fine detaljer. Dit forhold til en hundestejle vil ikke være det samme bagefter!

Fremvisning af Vejle Å og Sportsfiskeriets Hus
For alle, der har lyst, vil der være mulighed for at få en fremvisning kl. 18.00 med Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskebiolog Kaare Manniche Ebert. Han vil vise jer Sportsfiskeriets Hus samt Vejle Å’s restaureringsprojekt.

Hundestejlehan
Hundestejlen er én af de fisk, Søren Skarby har fotograferet med den særlige teknik, der får selv de mindste detaljer frem. Foto: Søren Skarby.