Det kan du opleve i april 2023

Image0 (002) Børn op til og med 12 år kan komme på put and take-fiskeri med Fishing Zealand i påsken.

I april kan du blandt andet deltage i kystkonkurrencer, komme til spændende foredrag og tage med på fisketure målrettet børn og familier. Her får du et overblik over tilbuddene.

Vi har samlet en oversigt over konkurrencer og arrangementer, der finder sted i løbet af april 2023. Månedens tilbud spænder fra traditionsrige kystkonkurrencer, over foredrag om fiskeri til gratis put and take-fiskeri for børn. Tjek alle månedens muligheder her.

Ørreddagen på Bornholm
Langfredag i påsken er lig med den årlige ørreddag på Bornholm. I år er det den 7. april, det går løs med Bornholms Sportsfiskerforening som arrangør. For 100 kr. kan du deltage i konkurrencen om de fine præmier. Læs mere her.

Put i Påsken – Gratis fiskeri for børn
Fishing Zealand tilbyder to ture, hvor børn til og med 12 år ganske gratis kan komme på tur til en put and take-sø. Turene foregår lørdag den 8. april, kl. 10-12 ved henholdsvis Ørsted Ørredvand og Brynshøj Put and Take.
Turene kræver tilmelding, og der er plads til 20 deltagere på hver tur.
Information om tilmelding med mere finder du her.

Mød Michael Beck-Hansen i Odense
Tirsdag den 11. april kan du komme til foredrag i Odense med formanden for Skjern Å Sammenslutningen Michael Beck-Hansen. Overskriften er ”Laksefiskeri i Skjern Å og Den danske laks’ historie”.
Odense Jagt & Fritid er arrangør. Læs mere her.

Mød Jens Bursell i Odsherred
Den kendte lystfisker og forfatter Jens Bursell holder foredrag i Odsherreds Sportsfiskerforening både den 29. marts og den 12. april. Første foredrag handler om Karpe- og Specimenfiskeri, mens det anden handler om Gedde-, aborre- og sandartfiskeri. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Læs mere her.

Seatrout Open
Forårsudgaven af den store kystkonkurrence Seatrout Open afholdes i år den 14.-16. april. Konkurrencen arrangeres af Go-Fishing, og der må fiskes langs de fynske og østjyske kyster. Læs mere her.

Kystkonkurrencen ”Vejle fisker”
Den store kystkonkurrence arrangeret af Saltvandsfiskeren Vejle afholdes i år i dagene 14.-16. april. Ved konkurrencen må der fiskes i Vejle Fjord. Læs mere her.

Karpe- og medefiskeri for familier
Odsherred Sportsfiskerforening inviterer til karpe- og medefiskeri ved Lammefjordskanalerne. Fiskeriet er målrettet familier, og der er hjælp at hente, både med grej, agn og instruktion. Det foregår hver fredag fra den 28. april og frem til september.
Læs mere her.

Ørreddage på Langeland
De langelandske ørreddage afholdes som vanligt i den sidste weekend i april. I år er det den 29. og 30. april, konkurrencen afholdes med Sportsfiskeren Langeland som arrangør. Læs mere her.

Odsherredkarpefiskeri Samlet
Tag på fredagsfiskeri med familien ved Lammefjordskanalerne i Odsherred.