Tag på Havørred-weekend i Odsherred

FZ Havørred Weekend Med Rørvig som udgangspunkt har du let adgang til kyststrækninger i både Isefjorden, i Sejerøbugten og langs Kattegatkysten.

Den 4.-6. november 2022 kan du komme på Havørred-weekend i Odsherred i hyggeligt selskab med ligesindede og med masser af kendte lystfiskerprofiler, som guider og deler ud af viden og erfaringer.

Odsherred Kommune og Fishing Zealand står bag et nyt koncept med en fiskeweekend, hvor der er fokus på kystfiskeri efter havørred, og hvor alle uanset køn, alder og foretrukken fiskemetode er velkomne til at deltage.

Weekenden vil byde på guidede ture og foredrag, hvor en række erfarne lystfiskere vil dele gavmildt ud af deres erfaringer.

Base i Rørvig
Basen for weekenden er Rørvig Centret. Her vil der i løbet af weekenden ske forskellige aktiviteter. Det er også stedet, hvor alle deltagere mødes både fredag og lørdag aften til foredrag og hygge, og hvor der kommer en række oplægsholdere og fortæller om, hvordan de griber deres fiskeri an.

– Lørdag og søndag vil der være guidede ture af cirka 2 timers varighed, hvor man kan møde op og fiske sammen med guiden. Her vil der være fokus på den praktiske del af fiskeriet ude på kysten efter havørreder. Udover de nævnte aktiviteter er der lagt op til frit fiskeri resten af weekenden, hvor man kan afprøve noget af det, som man netop har lært og hørt om, fortæller Niels Lagergaard Pedersen fra Fishing Zealand.

Program og tilmelding
Programmet samt link til tilmelding finder du her. Tilmeldingsgebyret er på 100 kr. for hele weekenden. Derudover har eventet fået sin egen Facebook-side, som du finder her.

– Deltagergebyret til denne weekend går ubeskåret til lokal vandløbspleje til Odsherred Sportsfiskerforening, der blandt andet i samarbejde med Fishing Zealands Grusbande laver masser af fremragende vandløbsprojekter i Odsherred, fortæller Niels Lagergaard Pedersen.

Spisning og overnatning
Det er ikke noget krav, at man skal deltage hele weekenden. Man kan komme og gå, som det passer en. Der er plads til cirka 100 deltagere, og man sørger selv for eventuel overnatning i området.

For alle interesserede er der fælles spisning fredag og lørdag aften på Rørvig Centret. Det koster 150 kr. pr. person pr. aften, hvilket man selv booker på Rørvig Centret (Tel: 59 91 88 44). Nævn ”Fishing Zealand” ved bookingen. Drikkelse købes på stedet for egen regning. Resten af weekendens måltider står man selv for.

Små konkurrencer
Weekenden vil også byde på små konkurrencer, og desuden præmieres ”flotteste fisk” og ”smukkeste billede”.

– Husk derfor at tage nogle flotte fotos derude af naturen samt af jeres fangst, slutter Niels Lagergaard Pedersen.