Tag med Tore på tunfiskeri

DSC 7518 Tore Svendsen var med til at fange den første tun, da DTU Aquas mærkningsfiskeri startede i 2017.

Fiskeinstruktør Tore Svendsen var så heldig at være med på det hold, der fangede den første tun i forbindelse med DTU Aquas mærkningsfiskeri ud for Skagen i 2017. Det fortæller han om ved en række foredrag i flere af forbundets medlemsforeninger, så læg vejen forbi og hør om det epokegørende fiskeri.

Foreninger under Danmarks Sportsfiskerforbund har siden september kunnet booke de to dygtige lystfiskere Lasse Elmgren og Tore Svendsen til at holde foredrag i foreningen.

Vi har tidligere fortalt om Lasse Elmgrens program, så her kommer en oversigt over de foredrag, Tore Svendsen har på programmet i de kommende måneder.

Fik første danske tun i 50 år
Mens Lasse Elmgrens foredrag handler om fiskeri med enhåndsfluestang, er det grej af en helt anden kaliber, som Tore vil fortælle om. Hans foredrag handler nemlig om fiskeri efter tun.

Tore har været så heldig at deltage i DTU Aquas mærkningsfiskeri ud for Skagen helt fra starten i 2017, og efter bare tre timers fiskeri lykkedes det hans hold at lande den første stangfangede tun i Danmark i 50 år. Foredraget kombinerer tunens fantastiske historie med erfaringer fra fiskeriet i Danmark.

Næste stop: Odder
Næste gang Tore Svendsen fortæller om tunfiskeriet i danske farvande er tirsdag den 26. november, hvor han besøger Odder Sportsfiskerforening.
Alle er velkomne til at deltage. Det starter kl. 19.00, og adressen er Stampemøllevej 57, 8300 Odder.

Kommende foredrag
Efter nytår fortsætter Tore Svendsen sin foredragsturné i disse foreninger:

16. januar 2020: Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn

24. februar 2020: Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

17. marts 2020: Holstebro og Omegns Fiskeriforening

19. marts 2020: Horsens og Omegns Sportsfiskerforening

20170915 115749 Det er solide grejer, der er i brug, når Tore og hans team fisker efter tun.