Tag med Lasse på eventyr med enhåndsstangen

Lasse Lasse Elmgren fortæller om sit fiskeri med enhåndsfluestangen i både ind- og udland. Her har han haft heldet med sig ved Møns Klint.

Fiskeinstruktøren Lasse Elmgren holder i de kommende måneder foredrag i foreninger landet over. Overskriften er ”På eventyr med enhåndsfluestang”, og næste stop er et åbent arrangement i ROLK i Roskilde, hvor Lasse er på banen onsdag den 20. november.

Siden september har foreninger under Danmarks Sportsfiskerforbund gratis kunnet booke et fiskeforedrag med de to spændende lystfiskere Lasse Elmgren og Tore Christian Svendsen. Lasse Elmgren tager udgangspunkt i sit fiskeri med enhåndsfluestangen, mens Tore Christian Svendsen tager deltagerne med på fiskeri efter tun og pighvar.

Det tilbud har mange foreninger taget godt imod, og de to foredragsholdere er på vej rundt til foreninger over hele landet.

Læs mere om foredragene her.

Næste stop Roskilde
Lasse Elmgren er næste gang på banen ved et åbent arrangement i Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK), hvor klubben tilbyder et velafprøvet koncept.

Rammen er nemlig restaurant Store Børs, der ligger på havnen i Roskilde. Her får deltagerne først et godt måltid mad, hvor efter Lasse kommer på banen med sit foredrag.

Det koster 200 kr. at deltage for seniorer, mens juniorer slipper med 100 kr. Arrangementet starter kl. 18.00. Billetter til arrangementet kan købes her.

DSC 0919
Lasse kommer rundt i hele verden på fiskeeventyr. Her gjaldt det Golden Dorado i Sydamerika.

På eventyr med enhåndsfluestang
Lasse Elmgren er passioneret fluefisker, og han tager tilhørerne med til spændende steder og muligheder i både ind- og udland.

– Kom med rundt i verden, og hør, hvor billigt du rent faktisk kan opsøge dit eget fiskeeventyr. Du kommer med til alverdens destinationer, der byder på alt fra fiskeri i pulserende elve til fantastiske troper og åbne kyster. Uanset om du er fluefisker, spinnefisker eller noget tredje, så får du et indblik i de fiskemuligheder, der kan være rundt omkring, lyder det i foromtalen af Lasses foredrag.

Kommende foredrag med Lasse
Efter Roskilde går turen videre rundt i landet, og indtil videre ser programmet således ud:

Thylands Lystfiskerforening, tirsdag den 26. november 2019, kl. 19.00. Gratis adgang for alle i foreningens klubhus på adressen Torneallé 4, Thisted. Se mere på foreningens Facebookside.

Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening, mandag den 2. december 2019, kl. 19.00. Gratis adgang for alle i foreningens klubhus på adressen Gudenåvej 22A, Bjerringbro. Se mere på foreningens Facebookside.

Vends Sportsfiskerforening, onsdag den 4. december 2019, kl. 19.30. Adgang for alle på Naturcenter Middelfart, Galsklintvej 2, Middelfart. Pris 30 kr. inkl. kaffe og kage. Se mere på foreningens Facebookside.

I 2020 fortsætter Lasse Elmgren sin turné til disse foreninger:

Korsør Lystfiskerforening, tirsdag den 14. januar 2020 kl. 19.

Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening, tirsdag den 25. februar 2020 kl. 19.

Fluefiskerne (Bornholm, Rønne), torsdag den 5. marts 2020.

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, torsdag den 12. marts 2020 kl. 19.

Kalundborg Sportsfiskerforening, tirsdag den 31. marts 2020 kl. 19.00.