Ny medlemsrabat: Spar 25% på Anders Kofoeds store bog om naturen

Den store bog om naturen Du behøver ikke tage til Great Barrier Reef eller Amazonas for at få vildt liv – det venter lige derude.

Nu kan du få medlemsrabat på den store folkebog om Danmarks fantastiske dyr og planter.

Masser af medlemsfordele

Du har adgang til en række rabatter som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund. Der er penge at spare på rejser, oplevelser og outdoor-udstyr. Du kan fx:

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du lige nu få 25% rabat og fri fragt, når du køber den store naturbog hos www.lindhardtogringhof.dk. Ved købet skal du oplyse din rabatkode, som du finder ved at logge ind på Min side.

Få øje på Danmarks fantastiske natur
Naturen er langt mere eksotisk, end man går og tror. Der er slavehandel, selvmordsbombere, trekantsdramaer og heftig romantik i Danmarks natur. Og det bedste af det hele er, at det foregår lige der, hvor du bor.

Det vrimler med liv i villakvarterets græsplæner og byens baggårde, i skoven og ved vandet. De mest utrolige dyr og planter venter derude, når først du ved, hvad du skal kigge efter. Det kan du læse meget mere om i den store naturbog, som er skrevet af den kendte naturvejleder og biolog Anders Kofoed.

Bogen er rigt illustreret og let anvendelig – og sprængfyldt med Anders Kofoeds smittende begejstring for og kærlighed til Danmarks dyr og planter.

Læs mere om bogen her