Mød Bliv NaturligVis på Brahetrolleborg Game Fair

Bliv NaturligVis.JPG Bliv NaturligVis har frivillige formidlere over hele landet, men der er altid plads til flere engagerede lystfiskere og jægere.

På Brahetrolleborg Game Fair 2019 kan du møde frivillige og tovholdere fra projektet Bliv NaturligVis, der sætter jagt og lystfiskeri på skemaet i børnehaver, skoler og fritidsordninger.

Om Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et fælles projekt mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund, der skal udvikle børns naturforståelse gennem formidling af natur, jagt og lystfiskeri.

Bliv NaturligVis udvikler undervisningsmaterialer til lærere og pædagoger og tilbyder formidling med frivillige jægere og lystfiskere.

Kunne du tænke dig at blive formidler i Bliv NaturligVis?

Læs mere og tilmeld dig her.

Når outdoor-messen Brahetrolleborg Game Fair afholdes på Fyn den 2.-4. august, har du chancen for at møde folkene fra formidlingsprojektet Bliv NaturligVis, der bringer viden om jagt og lystfiskeri ud til børn i både daginstitutioner, skoler og SFO’er.

På Game Fair har Bliv NaturligVis også fokus på formidling af jagt og lystfiskeri i børnehøjde. Frivillige fra Odense Sportsfisker Klubs Fiskeskole vil hjælpe jer med at fiske i voldgraven, og børnene kan desuden opleve forlægning af en kronhjort, smage grillet vildtkød, lave amuletter med vildtspor eller male deres egen lokkefugl.

Del din passion – bliv formidler
I Bliv NaturligVis har vi plads til mange flere naturildsjæle. Så kig forbi til en uforpligtende snak, hvis du har lyst til at formidle din passion for jagt eller lystfiskeri til børn og unge.

Her kan du købe billet til outdoor-messen Brahetrolleborg Game Fair.