Få medlemsrabat hos Hertz biludlejning

DSCF0222-kopi.jpg Hos Hertz får du medlemsrabat på billeje i det meste af verden. Foto: Christian Flinker.

Spar op til 10% på leje af bil som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Skal du leje bil på din næste ferie? Så er der penge at spare som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Som noget nyt kan medlemmer spare op til 10% på leje af bil hos Hertz biludlejning. Rabatten gælder leje af bil i det meste af verden.

Hertz har mere end 10.000 kontorer fordelt rundt omkring i 150 lande, og med sine mere end 100 års erfaring inden for biludlejning er du sikker på kvalitet og god service. Hertz Danmark har dansktalende kundeservice og sidder altid klar til at hjælpe dig med din biludlejning.

Sådan får du rabat:
Oplys din rabatkode fra Danmarks Sportsfiskerforbund, når du lejer bil hos Hertz. Du finder rabatkoden øverst på Min Side.

Hertz Gold Plus Rewards
Hertz tilbyder gratis oprettelse af loyalitetsklubben Hertz Gold Plus Rewards. Her får du hurtig afhentning, en bred vifte af medlemsfordele, og du slipper for mersalg ved disken. Husk at tilføje din rabatkode fra Danmarks Sportsfiskerforbund, når du melder dig ind, så bliver din rabat automatisk fratrukket dine lejemål.

Betingelser:
Månedsleje er undtaget rabatten. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Du får 10% rabat på selve billejen (tid og km), men forsikringer, skatter og valgfrit ekstraudstyr afregnes til normalpris.

LEJ DIN BIL HER