Tag på Familiefiske-Camp i Kulhuse

20180930_085159149_iOS.jpg Kulhusekolonien ligger i Kulhuse på toppen af Hornherred, hvor Roskilde Fjord og Isefjorden mødes.

Nye såvel som garvede lystfiskere er velkomne, når Roskilde og Omegns Lystfiskerklub inviterer hele familien med på Camp i Kulhusekolonien den 13. og 14. april.

Kulhusekolonien, der ligger smukt ned til den allernordligste del af Isefjorden, danner rammen, når Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) kaster sig ud i et helt nyt initiativ. Klubben inviterer nemlig alle til at deltage på en todages Familiefiske-Camp lørdag den 13. og søndag den 14. april 2019.

"Formålet er at skabe større interesse for naturen, lystfiskeriet og at styrke de sociale relationer mellem børn og voksne. Har du aldrig prøvet at fiske før, er her muligheden," skriver ROLK i indbydelsen og fortsætter:

"Her kan man opleve naturen i et tæt samspil med en række aktiviteter. Fiskeri fra båd og kyst, læren om naturen som spisekammer, spændende foredrag, sjove konkurrencer, fælles madlavning og spisning og socialt samvær og hygge. Der er mulighed for at overnatte i huset, eller man kan tage sit telt med. Det er selvfølgelig op til dig selv, om du vil nyde naturen eller blot fiske hele dagen."

20181115_143443083_iOS.jpg Kulhusekolonien ligger lige ud til Isefjorden med Klintebakken ved Lynæs i baggrunden.

Tag bussen fra Roskilde
For at gøre det let for alle at deltage, har klubben sørget for at arrangere bus fra Roskilde Station lørdag morgen og hjemrejse igen søndag eftermiddag. ROLK sørger også for udlån af fiskegrej, og der vil være instruktører til at hjælpe alle godt på vej.

De to dage byder også på spændende foredrag, naturkogeskole, samvær om bålet mv.
Tjek hele det spændende program her.

Trods det omfattende program med bustransport, fælles madlavning, overnatning, instruktører mv. koster det kun beskedne 50 kr. pr. person at deltage.