Ny medlemsfordel: Spar 25% på Mikkel Karstads kogebøger

Bog--kopi.jpg Mikkel Karstad har udgivet tre kogebøger sammen med fotografen Anders Schønnemann.

I hele 2019 kan du spare 25% på Mikkel Karstads inspirerende kogebøger om fisk og skaldyr og lækre vegetarretter.

Om Mikkel Karstad

Den erfarne kok Mikkel Karstad er et kendt navn i restaurantverdenen. Han har arbejdet i køkkenet på Era Ora og Kommandanten, været køkkenchef på MS Amerika og i Snapsetinget på Christiansborg og har i seks år fungeret som gastronomisk rådgiver for Claus Meyer. Sammen med Meyer udviklede han blandt andet den store kogebog Almanak.

Dedikationen til gode råvarer og veltilberedt mad strømmer ud af kokken Mikkel Karstads kogebøger ”Spis”,”Gone Fishing” og ”Evergreen”, som er unikke indslag på de danske kogebogshylder.

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund har du mulighed for at købe Mikkel Karstads bøger med 25% rabat og fri fragt i hele 2019.

Sådan får du rabat
Oplys din rabatkode ved købet, og få 25% rabat + fri fragt på titlerne "Evergreen", "Gone Fishing" og "Spis". Du finder rabatkoden på "Min side".

Køb bøgerne på www.lindhardtogringhof.dk.

SPIS af Mikkel Karstad version 2017-kopi.jpg I SPIS (2014) debuterer Mikkel Karstad som kogebogsforfatter med en smuk og sanselig kogebog.
gone fishing-kopi.jpg I GONE FISHING (2016) introducerer Mikkel Karstad os for en lang række delikate opskrifter på både hverdags- og festmad med fisk og skaldyr.
evergreen-kopi.jpg (1) I EVERGREEN løftes det vegetariske hverdagskøkken til nye højder.
Kogebogen GONE FISHING tager udgangspunkt i en række af de fisk og skaldyr, man finder i havene omkring Danmark.
Kogebogen GONE FISHING tager udgangspunkt i en række af de fisk og skaldyr, man finder i havene omkring Danmark.