Pighvarre-jackpot ved Møn

freddi4.jpg Freddi Hansen havde held med at finde pighvarrer på 12 meter vand ud for Møn.

Gennem foråret har småbådsfiskeriet fra Møn næsten kun handlet om laks, men der er også andre spændende arter i farvandet. Det demonstrerede Freddi Hansen, da han fiskede efter fladfisk den 4. og 5. juni. Resultatet blev nemlig over 10 pighvarrer, som han fangede på slæbetackle agnet med tobiser.

– Jeg fandt pighvarrerne på 12 meter vand omkring 2 sømil fra kysten. Der var mange af dem, men det kneb mere med størrelsen, fortæller Freddi Hansen og fortsætter:

– Jeg køber tobiserne fra en erhvervsfisker og fryser dem ned, så jeg har dem klar, når det er tid til et pighvarre-sats.

Østersølaks på 14,8 kg
Freddi fortæller også, at der stadig bliver fanget laks ved Møn, men selv er han stoppet med at trolle på grund af de mange hornfisk, der hugger på blinkene. Til gengæld fik han nogle store, flotte laks, da han midt i maj fiskede nogle dage i Østersøen med udgangspunkt fra Hasslö i Blekinge.

På sidstedagen den 20. maj rundede han af med en laks på 14,8 kg, som blev taget på et Freddi-Flutter blink. Et blink fra Rhino, som Freddi selv har lagt navn til.

freddi3.jpg
Sejladsen fra Hasslö gav flere store laks. Denne på 14,8 kg huggede på den sidste fiskedag.