Fede medlemsfordele hos Friluftslageret

Facaden-marts2015(1).jpg (1)

Er du medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund? Så kan du nu få 20 % rabat på varer hos outdoor-butikken Friluftslageret.

Sådan får du din medlemsrabat

For at få rabat, skal du oplyse dit medlemsnummer. Ved bestilling i webshoppen angiver du dit medlemsnummer i kommentarfeltet  så fratrækker Friluftslageret rabatten, når ordren ekspederes.

OBS: Medlemsrabatten omfatter ikke kajakker (10% medlemsrabat), kajakudstyr (10% medlemsrabat), proviant, bøger og i forvejen nedsatte varer.

 
Gå til Friluftslagerets webshop

Danmarks Sportsfiskerforbund har netop indledt et samarbejde med outdoor-virksomheden Friluftslageret. Dette samarbejde giver fede fordele til alle medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Som medlem får du derfor nu 20 procent rabat på dine køb af friluftsudstyr og –tøj hos Friluftslageret.

Friluftslageret har base i Odense, hvor virksomhedens produkter præsenteres i to fysiske butikker. Virksomheden har også en stor webshop, hvor hvert produkt er grundigt beskrevet i forhold til funktion og brug. Webshoppen byder på et stort udvalg af funktionelle produkter i bedste kvalitet – for eksempel uldundertøj/sokker, fleece, outdoor-bukser, skaljakker, telte, båludstyr, vandrestøvler, stormkøkkener og meget mere. Medlemsrabatten gælder for produkter i såvel webshoppen som de fysiske butikker.

Medlemmer efterspørger rabat
Vores medlemmer vil gerne have rabatfordele på udstyr. Det viste vores seneste tilfredshedsundersøgelse. Den nye rabataftale med Friluftslageret er en blandt flere initiativer, der skal gøre det mere attraktivt for dig at være medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Se flere medlemsfordele her

IMG_20140331_110515(1).jpg
Friluftslageret har Danmarks bredeste sortiment af friluftsudstyr fra markedets førende leverandører.