Nye fluefiskere på vej på Amager

amager1.jpg (1)

10 friske børn fik sig en stor oplevelse, da der blev afholdt fluefiske-workshop ved Naturcenter Amagerstrand søndag den 8. oktober.

- Det var vildt fedt at se 10 børn, der aldrig før havde haft kontakt med fluefiskeri og flere med fiskeri i det hele taget, være nysgerrige og engagerede i at lære om livet under vandet fra Aska Ono, der arbejder på naturcenteret, og så binde imitationer med Joel Alter, Martin Schwarz Berg og jeg, fortæller Frederik Laks Lorentzen og fortsætter: Flere af børnene gjorde det overordentligt godt og nåede at binde både lopper, rejer og fiskeimitationer, der lignede. Når koncentrationen svigtede, morede børnene sig med at kigge på fisk, krabber og rejer i centerets fire akvarier. 
Imens var halvdelen af børnene iført waders og redningsvest ude i vandet for at lære at kaste sammen med Lasse Karlsson og Silja Longhurst.

Øens frie Fiskeforening, der er en nystartet forening for børn, der tager dem på fisketure, var også repræsenteret, og de fik mindst et nyt medlem på dagen, så øjnene blev åbnet for en ny og spændende verden for en del af deltagerne. Helt sikkert er det også at der kommer flere gratis arrangementer for børn fra Naturcenter Amagerstrand i fremtiden.

amager3.jpg (1)