Mere folkefest end fiskefest!

Morrum-niels-svendsen.jpg

Årets officielle premieredag i Mörrumsåen, for øvrigt nummer 77 i rækken, blev som vanligt markeret med en skud fra Kronolaxfisket lille men meget højlydte kanon. Velsignet med flot forårssolskin, der bragte temperaturen op mod de 13 plusgrader og endnu varmere i de mange solrige pletter med god læ.

Det flotte forårsvejr havde lokket rigtig mange tilskuere af huse. Ud over vejret lokkede også et lille marked langs over 50 boder mellem Pool 1 og 4 med et utroligt varieret udbud af alt lige fra lystfiskerbeklædning til hjemmelavet æblemost på Bag-in-a-Box til ponyridning for de mindste.

Men premieren blev skæmmet lidt af en vandstand så lav som 10,1 kubikmeter per sekund, den laveste premierevandstand i mands minde; men efterhånden som dagen skred frem kom fiskene også ind på fangstlisten, og ved afslutningen af dagen var der indrapporteret over 20 fisk. 

Dagens flotteste fisk, af de lokalredaktøren så, tilfaldt Niels Svendsen, Lyngby med en flot ”blänkare” på 71 centimeter og fine 4,26 kilo.

Morrum-niels-svendsen-2.jpg
Morrum-stemning.jpg
Morrum-fangstrapport.jpg