Kom til Kysthjælpers temaaften om fiskene i Aarhusbugten

Stenrev Ørred 1 Niels Vestergaard Web (2) Projekt Kysthjælper arbejder for at forbedre fiskenes levesteder i blandt andet Aarhusbugten. Foto: Niels Vestergaard.

Kysthjælper indbyder alle til temaaften om fiskebestandene i de kystnære områder i Aarhusbugten. Eventet foregår den 16. februar 2023.

Praktisk info

Temaaftenen om de kystnære fiskebestande i Aarhusbugten foregår torsdag den 16. februar kl. 19.00-21.30 på adressen Byleddet 2, 8220 Brabrand.

Alle er velkomne til temaaftenen, og det er gratis at deltage. Af hensyn til planlægningen ser vi gerne, at du tilmelder dig på forhånd senest den 15. februar.

Tilmeld dig her

Hvorfor er fiskebestandene gået tilbage, og hvad kan vi gøre for at hjælpe dem på vej igen?

Det er temaet for en spændende aften i selskab med projekt Kysthjælper og professor i marinbiologi, Peter Grønkjær. Han vil fortælle historien om de kystnære fiskebestande i Aarhusbugten. Hvad kræver de af deres omgivelser, og hvordan kan frivillige kysthjælpere være med til at forbedre fiskebestandene?

Projekt Kysthjælper giver havet en hånd ved at udplante ålegræs og etablere stenrev og muslingerev i samarbejde med frivillige lystfiskere, fritidsfiskere, dykkere, naturfredningsfolk og andre med kærlighed til havet.

På temaaftenen kan du møde Kysthjælpers projektleder Erik Haar Nielsen og faglig rådgiver Torben Ankjærø, begge fra Danmarks Sportsfiskerforbund, som driver Kysthjælper.

Læs mere om projektet her