Samlede, præcise og koncentrerede budskaber har større effekt hos politikere og andre interessenter, der træffer beslutninger for natur og vandmiljø i Danmark.

Derfor fører vi kampagner i kampen for en rig natur med flere vilde fisk.

Havetlider Kampagneblok Banner

Hjælp! Havet lider...

Forårets historisk store opblomstring forårsager iltsvind i mange kystnære havområder og kvæler dyre- og planteliv. Det står rigtig skidt til derude. Hjælp os med at vise politikerne, at der skal handles NU!

Se mere
DJI 0772

Vilde vandløb nu!

Vilde vandløb nu er Danmarks Sportsfiskerforbunds bud på, hvordan vi beskytter og forbedrer forholdene i Danmarks åer og bække, så vi også fremover kan fange fisk i åen, langs kysten eller på havet.

Se mere
Skarv med fisk

Færre skarver - flere fisk!

En række fiskearter og -bestande er i fare for at forsvinde. Danmarks Sportsfiskerforbund foreslår ny skarvforvaltningsplan, som skal sikre sårbare fiskebestande mod prædation fra skarv. Skriv under og støt og i kampen!

Se mere
Projekt Kysthjælper

Kysthjælper - Vi giver havet en hånd

Med støtte fra VELUX FONDEN og en række organisationer arbejder vi på at engagere frivillige i at give havet en hjælpende hånd til gavn for fisk, dyr og planter.

Se mere

Tidligere kampagner

Topbanner

Garnfri søer

Se mere
Havbrug bure

Havbrug - nej tak!

Se mere
Befri Detalje3

Befri åerne

Se mere

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis skaber naturoplevelser med jagt og lystfiskeri i børnehøjde.

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler, daginstitutioner, SFO’er, spejdertrupper og andre fritidsorganisationer, som giver mulighed for at sammensætte et forløb med natur, jagt og lystfiskeri. Bliv NaturligVis bygger på et landsdækkende netværk af frivillige formidlere, og en samling af undervisningsmaterialer til forskellige klassetrin og aldre.

Se mere