Tag til Sommer-Karpefestival ved Lammefjordskanalerne

Karpefestival Odsherred Sportsfiskerforening inviterer til sommerens karpefestival, der strækker sig over 14 dage.

Kanaludvalget i Odsherred Sportsfiskerforening er klar med en ny karpekonkurrence ved Lammefjordskanalerne. Denne gang strækker den sig over 14 dage med start den 17. juli 2023.

Lammefjordskanalerne i Odsherred er et lettilgængeligt fiskevand med plads til rigtig mange lystfiskere, og ikke mindst den store karpebestand er et godt trækplaster.

Kanaludvalget i Odsherred Sportsfiskerforening har tidligere i år stået bag en Karpefestival ved kanalerne, og nu er de klar igen med en ny udgave, hvor konkurrencen løber over 14 dage.

Sådan deltager du
Karpefestivalen starter mandag den 17. juli 2023, kl. 10 og slutter søndag den 30. juli 2023, kl. 12.

Som deltager vælger du frit, hvor meget du vil fiske i løbet af de 14 dage, konkurrencen varer, og deltagerbetalingen er dit fiskekort i perioden.

Det koster 300 kr. at deltage for medlemmer af Odsherred Sportsfiskerforening og 350 kr. for øvrige. Dog kun 200 kr. for deltagere under 18 år.

Betaling sker via MobilePay til 160052, og kvitteringen sendes til Claus Foss på Messenger.

Deltagerne står selv for indvejning. Foto af alle karper samt vægt sendes umiddelbart efter genudsætning til Claus Foss på Messenger.

De almindelige regler for færden og fiskeri ved Lammefjordskanalerne gælder under konkurrencen. Du finder dem her.

Præmier og goodiebag
Der er førstepræmier til største karpe og til den, der fanger flest karper.

Til alle deltagere er der en goodiebag med gode ting fra sponsorerne CFC Bait, Nostro og Fishing and Me. Goodiebag’en skal hentes på adressen Casa KMT, Gøgevej 2, Grevinge.