Kanal Karpe Cup og Karpefestivaler ved Lammefjordskanalerne

Big Carp Christoffer Westermann og Mikkel Birkedal fangede 7 af de i alt 16 karper, der blev fanget ved Kanal Karpe Cuppen.

I påsken blev der afholdt Kanal Karpe Cup ved Lammefjordskanalerne, hvor 24 deltagere dystede. Nu gælder det to Karpefestivaler i april og maj, hvor der stadig er plads til deltagere ved den sidste.

Odsherred Sportsfiskerforenings fiskevand ved Lammefjordskanalerne var udgangspunkt for Kanal Karpe Cuppen, der blev afholdt i påsken. Bag arrangementet stod Claus Foss fra KMT, Odsherred Sportsfiskerforening og Danske Karpe- & Specimenfiskere.

Vinder Sandor Habakusz fangede vinderfisken på 8,860 kg.

Konkurrencen blev afviklet over tre dage med 12 to-mandshold som deltagere, og førstepladsen gik til det hold, der kunne fange den største karpe.

Da konkurrencen var overstået, var der indvejet i alt 16 karper, og Team Hungary Mafia, som bestod af de to herboende ungarere Sandor Habakusz og Laszlo Szentes, kunne kåres som vindere. De indvejede karper på 8,860 kg og 8,215 kg.

De to unge deltagere Christoffer Westermann og Mikkel Birkedal løb ikke med førstepræmien, men fik meget positiv opmærksomhed, da de alene stod for fangsten af 7 af de i alt 16 karper.

To kommende Karpefestivaler
Odsherred Sportsfiskerforening står bag to Karpefestivaler, der afvikles den 28.-30. april og den 5.-7. maj 2023. Der er plads til 20 deltagere ved hvert arrangement, og festivalen i april er udsolgt, mens der stadig er mange ledige pladser i maj.

Ved Karpefestivalerne deltager man individuelt, og man bestemmer selv, om man vil gå til og fra eller fiske gennem hele festivalen, der starter fredag kl. 17 og slutter søndag kl. 12. Som ved Kanal Cuppen gælder det om at fange den største karpe.

Prisen for at deltage er 300 kr. som inkluderer fiskekort til kanalerne. Tilmelding forgår her på Facebook.

Rekord Anders Pehrson satte ny rekord ved kanalerne.

Ny karperekord
Anders Pehrson, der er formand for Danske Karpe- & Specimenfiskere, har fisket en del i Lammefjordskanalerne i løbet af de seneste uger, og det har blandt andet resulteret i fangst af en flot karpe på 12 kg, som er ny rekord for Lammefjordskanalerne.