Det kan du opleve i maj 2023

Hornfisk Maj måned byder på en række konkurrencer og arrangementer, hvor hornfisken er i centrum.

Maj er en rigtig konkurrencemåned, hvor du kan dyste om at fange de største hornfisk, karper, gedder og ørreder. Desuden byder Lystfiskeriets Dag på mange forskellige arrangementer.

Vinterhalvårets indendørsarrangementer afløses i maj af masser af aktiviteter ude i den frie luft ved fiskevandene, og ikke mindst hornfiskens tilbagevenden til de danske farvande sætter sit præg på måneden, hvor der afholdes en række fiskekonkurrencer med hornfisken i centrum.

Her får du et overblik over maj måneds begivenheder.

Karpe Festival ved Lammefjordskanalerne den 5.-7. maj 2023
Odsherred Sportsfiskerforening inviterer til Karpe Festival ved Lammefjordskanalerne. Der er plads til maksimalt 20 deltagere.
Man deltager individuelt, og man bestemmer selv, om man vil gå til og fra eller fiske gennem hele festivalen, der starter fredag kl. 17 og slutter søndag kl. 12. Prisen for at deltage er 300 kr. som inkluderer fiskekort til kanalerne. Tilmelding forgår her på Facebook.

Geddecup i København den 7. maj 2023
Fiskeklub København inviterer til Geddecup i Sct. Jørgen søerne kl. 9-14. Der er præmier til de tre længste gedder.
Der er plads til maksimalt 100 deltagere. Læs mere her.

Frederiksværk Konkurrencen den 7. maj 2023
Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening inviterer til kystkonkurrence ved Nordkysten og Roskilde Fjord med præmier til de største havørreder og hornfisk. Læs mere her.

Hornfiskekonkurrence på Vestsjælland den 7. maj 2023
Høng Sportsfiskerforening inviterer til hornfiskekonkurrence med præmier til de 15 største hornfisk i seniorrækken og 5 største i juniorrækken. Læs mere her.

Hornfiskefestival i Kalundborg den 13. maj 2023
Fishing Zealand og de tre sportsfiskerforeninger i Høng, Gørlev og Kalundborg inviterer til Hornfiskefestival ved havneparken i Kalundborg. Læs mere her.

Lystfiskeriets Dag den 13. maj 2023
Danmarks Sportsfiskerforbund er hovedarrangøren bag Lystfiskeriets Dag, hvor medlemsforeninger over hele landet byder ind med aktiviteter og konkurrencer. Tjek dagens muligheder her.

Hornfiskekonkurrence på Mors den 14. maj 2023
Morsø Lystfiskerforening inviterer til hornfiskekonkurrence søndag den 14. maj. Det koster 100 kr. at deltage og der er præmier til de tre største hornfisk. Læs mere her på foreningens Facebookside.

Ørreddag i Odsherred den 18. maj 2023
Odsherred Sportsfiskerforening inviterer til åben kystkonkurrence Kr. Himmelfartsdag den 18. maj med præmier til de største ørreder og hornfisk. Læs mere om konkurrencen her.

Hornfiskecup i København den 21. maj 2023
Fiskeklub København inviterer til hornfiskekonkurrence søndag den 21. maj omkring Slusen i København.
Læs mere om konkurrencen her.

Gørlev Hornfiskekonkurrence den 29. maj 2023
Gørlev Sportsfiskerforening inviterer til hornfiskekonkurrence på Vestsjælland 2. pinsedag den 29. maj.
Læs mere her på foreningens Facebookside.