Del en fiskeoplevelse med familien på Lystfiskeriets Dag

DSC 1604 Kopi På Lystfiskeriets Dag er der særligt fokus på fiskeri for børn og begyndere. Foto: Frederik Lorentzen.

Tag hele familien med på fisketur i anledning af Lystfiskeriets Dag den 13. maj.

Mangler du den rette anledning til at introducere hele familien for lystfiskeri?

Lystfiskeriets Dag lørdag den 13. maj er en af årets bedste muligheder for at vise familien, hvad lystfiskeriet kan byde på. Endda uden at du behøver tage stilling til fiskepladser og forberede grej på forhånd. Læn dig tilbage, og vælg mellem en række spændende events, som danske lystfiskerforeninger har arrangeret for jer.

På Lystfiskeriets Dag er der begyndervenligt fiskeri, sjove krible/krable-aktiviteter for børn, smagsprøver på fisk, kastetræning og konkurrencer med mere.

Tilbud til begyndere og erfarne lystfiskere
Målet er at få flere danskere ud at fiske og at vise deltagerne, hvad der rører sig under overfladen på kysten, i fiskesøen eller i åen. I kan blandt andet være heldige at møde hornfisken, som svinger forbi de danske kyster lige omkring Lystfiskeriets Dag.

Mange arrangører tilbyder både udlån af grej og hjælp til at komme i gang med fiskeriet. Ved flere events er der desuden vejledning for dig, der allerede er en erfaren lystfisker, men har brug for at optimere teknikken.

Det er gratis at deltage i langt de fleste arrangementer.

Se alle events her: