Fri adgang til alle fiske-film fra Wide Open Outdoor Film

Wideopen2 Niende udgave af Havørredens Hemmeligheder har premiere den 10. december og kan ses gratis på YouTube.

Niels Vestergaard er blandt andet manden bag de legendariske ”Havørredens Hemmeligheder”, og nu kan du se alle hans film kvit og frit på Wide Open Outdoor Films YouTube-kanal fra lørdag den 10. december kl. 20.00. Den frie adgang omfatter også den nye Havørredens hemmeligheder 9, som har premiere samme dag.

I mere end 20 år har Niels Vestergaard produceret film og videoer, som er blevet solgt gennem hans virksomhed Wide Open Outdoor Film.

I et håb om at nå ud til mange flere mennesker har han nu valgt, at alle filmene fremover kan ses gratis på hans YouTube-kanal. Helt præcis bliver der åbnet for adgangen lørdag den 10. december 2022, kl. 20.00.

Det vil fortsat også være muligt at se filmene ”on demand”. Hvis du vælger denne betalingsløsning, kan du se filmene i en bedre kvalitet og uden reklameafbrydelser. Det sker via Wide Open Outdoor Films hjemmeside.

Fra smalfilm over VHS og DVD til YouTube
Niels Vestergaards første skridt ind i fiskefilmsverdenen var optagelser af smalfilm helt tilbage i 1976. Sammen med en kammerat producerede han 11 smalfilm om lystfiskeri, som de tog rundt og fremviste i foreningerne.

Efter at have uddannet sig til fotograf kastede han sig for alvor over filmmediet i 2000, hvor han begyndte at producere lystfiskervideoer. I begyndelsen blev de udsendt på VHS-bånd, inden DVD’erne tog over omkring 2006. I dag er DVD’erne for længst udsolgt, og i stedet har man kunnet se dem ”on demand”.

Nu får du altså gratis adgang til dem på YouTube-kanalen, hvis du vil leve med reklamerne, og ellers er ”on demand” fortsat en mulighed via hjemmesiden.

Premiere på Havørredens Hemmeligheder 9
Det er ikke helt tilfældigt, at Niels Vestergaard åbner for filmene den 10. december, for samme dag er der nemlig premiere på den seneste udgave af filmserien Havørredens Hemmeligheder.

Det er den niende film i rækken, hvor Niels Vestergaard følger de to dygtige lystfiskere Claus Eriksen og Thomas Hansen i deres – ofte vellykkede – forsøg på at aflure havørreden dens hemmeligheder.

Skærmbillede 2022 12 02 153637