Få medlemsrabat på Gordon P. Henriksens debutbog ”Et liv i fisk”

Et Liv I Fisk 1 Gordon P. Henriksen er professionel lystfisker og bruger en stor del af sin tid på at fiske, tilberede fisk og inspirere andre til at gøre det samme.

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du spare 20% på Gordon P. Henriksens nye bog om lystfiskerliv og madglæde.

Gordon P. Henriksen er blandt andet kendt fra YouTube-serien Fiskeguiden og radioprogrammet Fisketegn på Radio24syv, og nu har han skrevet sin første bog. ”Et liv i fisk” er på samme tid en hyldest til lystfiskerlivet og en kogebog til lystfiskere og andre fiskeelskere.

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du spare 20% på ”Et liv i fisk” ved køb på www.gad.dk. Ved købet skal du oplyse din rabatkode, som du finder ved at logge ind på Min side.

Et Liv I Fisk 2

Naturoplevelser og gastronomi
Et liv i fisk er en rig illustreret bog om lystfiskeri, hvor naturoplevelser forenes med velsmagende fiskeretter. Bogen handler ikke om, hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: fællesskab, kammeratskab, mental sundhed, ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet.

Et liv i fisk indeholder inspiration til fiskeeventyr rundtomkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og åer – såvel som en masse dejlige opskrifter på retter, der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Bogen er spækket med Colombus Leths mange inspirerende og flotte fotos, som får tænderne til at løbe i vand hos både den erfarne lystfisker og nybegynderen.

Køb bogen på www.gad.dk.