Nyt læringsmateriale: Lystfiskeri – meget mere end at fange fisk

Lystfiskeri

Formidlingstilbuddet Bliv NaturligVis udgiver undervisnings- og læringsmaterialet ”Lystfiskeri – meget mere end at fange fisk”. Udgivelsen sammenfatter viden om lystfiskeri og lærerige aktiviteter, og giver et unikt springbræt ind i lystfiskeriets forunderlige verden. Materialet er for alle, der drømmer om at komme ud med snøren, men henvender sig særligt til lærere og forældre i folkeskolen samt naturformidlere.

Går du og drømmer om at fange din første gedde? Eller håber du på, at sønnike vil med ud og fiske i fremtiden? Med det nye og indholdsrige fiskehæfte fra Bliv NaturligVis får du en oplagt mulighed for at komme i gang. Når man kaster sig ud i lystfiskeriet, er der mange facetter at gå på opdagelse i. Lige fra fiskegrej og fisketeknik til viden om kyst- og vandforhold til fiskeriets historie i Danmark. Og hvor starter man så lige?

Jagt og lystfiskeri på skoleskemaet
I ”Lystfiskeri – meget mere end at fange fisk” har Bliv NaturligVis sammenfattet viden om lystfiskeriets mange facetter kombineret med konkrete øvelser og læringsaktiviteter, som gør det let for dig at begive dig ud i lystfiskeriet.

Bliv NaturligVis er et samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund, støttet af Nordea-Fonden. Projektet arbejder for mere naturdannelse blandt børn og unge, og det nye læringsmateriale er den seneste i en række udgivelser fra Bliv NaturligVis, som sætter udeliv, jagt og lystfiskeri på skoleskemaet. Det henvender sig altså særligt til lærere og forældre i folkeskolen, men selvfølgelig også til alle andre, der har lyst til at kaste sig ud i lystfiskeriet.

”Lystfiskeri – meget mere end at fange fisk” er frit tilgængeligt i digital version nedenfor, ellers kan det findes på Bliv NaturligVis’ hjemmeside.