Få nyheder om fiskeri- og naturformidling til de mindste

Carsten Rohde Bliv Naturligvis Carsten Rohde er tilknyttet Bliv NaturligVis som frivillig formidler og mentor for andre frivillige.

Tilmeld dig projekt Bliv NaturligVis' nyhedsbrev, og bliv opdateret på arbejdet med at oplyse de yngste om jagt, fiskeri og natur i Danmark.

Fredag den 20. december går projekt Bliv NaturligVis i luften med et nyt nyhedsbrev, som udsendes hver måned. Du skal abonnere på nyhedsbrevet, hvis du gerne vil holde dig opdateret om det vigtige arbejde med at lave relevant formidling af jagt og lystfiskeri i børnehøjde. Og du skal abonnere på nyhedsbrevet, hvis du selv overvejer at blive frivillig formidler i projektet – der er altid brug for flere engagerede lystfiskere, som brænder for sagen. Du tilmelder dig let nyhedsbrevet ved at gå ind på Bliv NaturligVis'
hjemmeside.

Et landsdækkende, gratis formidlingstilbud
Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler, daginstitutioner, SFO’er, spejdertrupper og andre fritidsorganisationer, som giver mulighed for at sammensætte et forløb med natur, jagt og lystfiskeri.

Projektet er skabt i et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund og Danmarks Jægerforbund, støttet af Nordea-fonden. Det bygger på et landsdækkende netværk af frivillige formidlere og en samling af undervisningsmaterialer til forskellige klassetrin og aldre.