Foredrag: Bryd med rutinerne og fang flere havørreder

Lars Fight 1 Lars og Runes erfaringer viser blandt andet, at det kan betale sig at fiske på lavt vand.

Få ny inspiration til dit kystfiskeri efter havørred, når Rune Westphal og Lars Henriksen holder foredrag i Roskilde den 8. marts 2022.

Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) inviterer alle til en aften med spisning og foredrag tirsdag den 8. marts 2022 på Restaurant Store Børs, der ligger på havnen i Roskilde.

Aftenen starter med spisning kl. 18.00, hvor efter de to foredragsholdere Rune Westphal og Lars Henriksen kommer på banen.

Udgangspunkt i Seatrout Science
Rune og Lars har opsamlet data fra 240 kystture og fangst af over 600 havørreder og brugt det i deres projekt med titlen Seatrout Science. Denne aften vil de fortælle om, hvordan projektet åbnede deres øjne for, hvordan uhensigtsmæssige rutiner begrænser ens fiskeri, og hvordan man ændrer dem. 

De fortæller også om, hvordan kysten set med ”nye briller” ændrede karakter og åbnede op for nye topkystpladser.

– At havørredfiskeri er et ”mindgame”, ved de fleste, der har jagtet sølv på kysten. En tur igennem Seatrout Science’ maskinrum giver et indblik i, hvordan vores rutiner bliver vores egne begrænsninger, og at de i sidste ende – med en vis sandsynlighed – er den største årsag til de fleste nulture, fortæller de to foredragsholdere.

Tid & sted
Tid: Tirsdag den 8. marts 2022, kl. 18.00

Sted: Restaurant Store Børs på Roskilde Havn.

Pris: 200 kr. for medlemmer af ROLK. 275 kr. for ikke-medlemmer. 100 kr. + gebyr for juniorer. Med i prisen er et lækkert måltid fra restauranten samt kaffe. Drikkevarer kan købes særskilt.

Du kan tilmelde dig her.