Forbundet indgår samarbejde med Nordic Outdoor Show

DSCF5712 Foto: Christian Flinker.

Til den første udgave af den nye messe Nordic Outdoor Show bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som samarbejdspartner. Forbundet vil deltage i relevante paneldebatter og aktiviteter på messen i foråret 2022.

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Direktør

Nordic Outdoor Show 2022

Nordic Outdoor Show er danmarks nye og visionære outdoormesse, hvor hele outdoor-segmentet samles "under et tag" i MESSE C, Fredericia.

Dato og tid
Fredag d. 25. marts
Lørdag d. 26. Marts 
Søndag d. 27. Marts 

Sted
MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

I 2022 er der premiere på Nordic Outdoor Show i Fredericia, hvor lystfiskeren, jægeren og outdoor-mennesket mødes til tre fantastiske messedage den 25.-27. marts i MESSE C.

Ligesom Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub er Danmarks Sportsfiskerforbund blevet samarbejdspartner med Nordic Outdoor Show.

– Nordic outdoor Show bliver et mekka for lystfiskere, men også andre naturentusiaster, og derfor er det helt naturligt for os at være samarbejdspartner og en del af Nordic Outdoor Show, siger direktør i Danmarks Sportsfiskerforbund, Lars Rasmussen.

Nordic Outdoor Show vil sammen med samarbejdspartnere, udstillere og foredragsholdere skabe et forum, hvor man opleve spændende foredrag og aktiviteter og lade sig inspirere til den næste tur med fiskestangen. Projektleder på messen, Henrik V. Hove-Nielsen, ser frem til Danmarks Sportsfiskerfunds bidrag.

– Med en bred faglighed og et særligt stærkt indblik i lystfisker-branchen, er det en stor gevinst for vores publikum. Vi er spændte på det fremtidige samarbejde, og vi glæder os til at løfte sløret for mange spændende aktiviteter. Særligt håber vi at kunne præsentere workshops, aktiviteter og paneldebatter, der tager udgangspunkt i alt fra bæredygtigt fiskeri i en rig natur til fremtidens lystfiskeri, siger projektlederen.

Læs mere på www.nordicoutdoorshow.dk