Auktion på godt grej

Auktion

Om du vil rydde lidt ud i din grejsamling eller erhverve dig nyt brugsgrej til en god pris, er her en oplagt mulighed, når Fiskeringen i samarbejde med SportDres afholder grejauktion.

Fiskeringen grejauktioner er altid velbesøgte, hyggelige og fornøjelige. Der er et stort udbud af forskelligt fiskegrej, for både samlere og for de, der søger brugsgrej til en billig pris.

I år afholdes grejauktionen onsdag den 1. marts 2023 kl. 19.00 i Nærum Fiskeklubs lokaler under Skovly Skolen, Borgmester Schneidersvej 40, 2840 Holte. Der er eftersyn af de udbudte emner fra ca. kl. 18.15, og auktionslister vil ligge på Fiskeringens Facebook-side fra d. 27 februar.

Indlevering af grej til auktionen
Hvis du har lyst til at bidrage til auktionens udvalg, kan du indlevere dine effekter til Kris i Sport Dres på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV i perioden 6.-23. februar, begge dage inklusive. Venligst medbring en liste med navn på de enkelte effekter. 

Alle er velkomne til at indlevere, også ikke medlemmer af Fiskeringen.

Vi ønsker kun velfungerende og ordentligt grej, så sorter venligst i sagerne inden du indlevere dem. Auktions udvalget forbeholder sig retten, til at lade ting udgå inden auktionen.

HUSK SIDSTE INDLEVERINGSDAG, TORSDAG D. 23 FEBRUAR.

IMG 0211 (003)

Man har mulighed for at sætte en mindste pris, dog på max. 10% af varerne. Der vil være en provision på 15% af salget til Fiskeringen, som sælger betaler.

Budstep  vil være minimum 20 kr., og betalingen under auktionen sker ved MobilePay eller kontanter og foretages ved hvert enkelt køb.

Deltagere ved auktionen skal have et købernummer for at kunne byde. Nummeret udleveres ved indgangen.

Auktionen er åben for alle, og der er gratis adgang – der kan købes øl og vand.

Har du behov for yderlige info, er du velkommen til at sende en mail til Kris